Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje Gameloft igre za Windows 10 telefone! (VIDEO)

Najbolje Gameloft igre za Windows 10 telefone! (VIDEO)

Evo koje to Gameloft igre treba da probate na svom Windows 10 telefonu ili računaru.

Nekako nam se čini da Gameloft ima dobar asortiman igara i za Windows platformu te smo rešili da sastavimo listu najzanimljivijih. Kriterijumi kojima smo se vodili su sledeći. Da igre imaju dobru grafiku, da nisu jednostavne, da imaju svoju igračku priču i da se ne mogu brzo preći. Takođe, potrudili smo se da uvrstimo i nekoliko različitih žanrova pa izvolite pogledati:

Asphalt 8: Airborne

Ova igra vam je verovatno poznata! A kako ne bi bila kad je ima na svim platformama. Pretpostavljamo da ste barem jednom videli svog prijatelja ili slučajnog prolaznika kako je igra. Dakle nema sumnje da se radi o popularnoj igri koja je dostupna i na Windows 10 računarima.



Za one koji igrom slučaja nisu imali prilike da je probaju, u pitanju je igrica trkačkog karaktera gde igrač ima mogućnost da svojim pobedama otključa brojne automobile i staze. Dostupno je preko 140 različitih automobila koji se takođe mogu unapređivati, kao u čuvenoj igri Need For Speed.

Grafika nije toliko napredna da će vaš Windows 10 uređaj dovesti do usijanja, ali je dovoljno dobra da vas zadrži kao igrača. Igra ima režim za jednog igrača koji podrazumeva izgradnju karijere. Međutim, uvek se možete takmičiti protiv drugih sve dok je vaš telefon povezan na internet.

Smatramo da je Asphalt 8: Airborne odlična trkačka igra koju Gameloft redovno ažurira za Windows 10 uređaje. Ako volite ovaj žanr igre, dajte joj šansu jer će vam se verovatno dopasti.

>> Asphalt 8: Airborne <<



Modern Combat 5: Blackout

E sada jedna pucaćka igra ubrzanog ritma! Modern Combat 5 Blackout je takođe široko poznata igra budući da je Android korisnici često “cepaju”. Igru možete igrati tako što ćete prelaziti misije ili je igrati sa ostalima tako što ćete kreirati svoju ekipu kako bi se takmičili sa ostalima preko interneta.

U početku će vam možda biti malo teže da se naviknete na kontrole, ali nekog vremena, kroz prve tri, četri misije, ući ćete u štos. Grafika je veoma dobra, a cela igračka priča će vas podsetiti na legendarnu Call Of Duty igru. Ako volite pucačke igre, ovo onda morate da probate.

>> Modern Combat 5: Blackout <<



Dragon Mania Legends

Ako tražite igru koja će vam pomoći da “ubijete” vreme, onda je Dragon Mania Legends ono što je vama potrebno. Vaš zadatak u ovoj igri je da iznova izgradite Dragonlandia podigli zmajeve i borili se protiv Vikinga i njihovih zmajeva.

Vi ćete pored gomilu svojih bitaka svakodnevno dijati misije koje treba da rešite. Na igru gledajte kao na malu strategijicu koja vam oduzima baš onoliko vremena koliko vama odgovara. Ipak, nije poneta da izgubite ceo dan “ubijajući” vreme.



Budući da se radi o strategiji, sve zmajeve koje podignete vremenom možete unaprediti. Mada, to nije jedina briga budući da morate voditi računa i o resursima. Čak preko 200 vrsti zmajeva su vam na raspolaganju koji mogu biti deo vaše vojske. A vojska kao vojska! Što je brojnija i bogatija različitim zmajevima, to je jača. No, u igri morate voditi računa o tome koji će zmaj napasti jer nije pametno udariti na vatrenog zmaja vatrom. Logično je napasti vodenim zmajom, zar ne?

Inače, Dagon Mania Legends igra koristi i internet radi kreiranja klanova sa vašim Facebook prijateljima. Pa, zašto da se ne prepustite avanturi i započnete izgradnju svojeg klana? Probajte je, ništa vas ne košta…

>> Dragon Mania Legends <<

Despicable Me: Minion Rush

E ovo je jedna igra-avantura koju smo svi mi barem jednom probali. Čini nam se da ne postoji izazovnija igra od Minion Rush-a! Sećamo se kada je ova igra bila jedna od najpopularnijih, apsolutno svi su se nadmetali svojim rezultatima i rekordima.

U suštini, radi se o igri sa gomilu različitih staza koje se nikada ne završavaju. Naime, kako vreme protiče, staza se sve brže niza zajedno sa preprekama koje vi treba da izbegnete. Što ste uspešniji to više bodova dobijate koje kasnije možete iskorititi prilikom kupovine novih Minion karaktera.

Tu su i razne bonus staze gde treba da nahvatate što više banana, naravno. Isto tako, u pojedinim momentima se treba obračunati i sa glavnim zloćama. A ako ste gledali crtać, onda znate ko su te zloće.

Ono što je super kod ove igre je što se ona konstanto menja i unapređuje pa tako vam nikada neće biti dosadno da je igrate. Ako je niste probali, nećete pogrešti ukoliko to uradite. A ako je već igrate, pišite nam vaše rekorde i to koji vam je omiljeni karakter!

>> Despicable Me: Minion Rush <<

Sniper Fury

Za kraj smo vam ostavili još jednu pucačku igru ali koja nije toliko intezivna kao Modern Combat 5. Naime, Sniper Fury igra vas postavlja daleko od vaših neprijatelja koje treba vešto “skinuti” snajperom.

Na raspolaganju su 130 misija koje vi treba da pređete, a kako ih prelazite tako dobijate mogućnost kupovine nove opreme i oružija. Nemojte misliti da ćete lako prelaziti misije. Kako budete odmicali od prve misije tako će vam sve biti teže, a mećave i ostale prepreke će tome doprineti.

Grafika je fantastična, detalja ima pregršt, a usporeni zavšeci metka koji ispaljujete su veoma zanimljivi. Igračko iskustvo jeste malo napetije u cilju da igra bude teža, ali to je svakako za očekivati budući da nije lako biti snajperista.

Sve u svemu, radi se o veoma zanimljivoj igri koja zahteva “mirnu ruku” i smiren um. Oprobajte se kao snajperista, što da ne!

>> Sniper Fury <<