Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Zanima vas kako funkcioniše HTC Vive VR uređaj? Evo prilike da ga besplatno probate!

Zanima vas kako funkcioniše HTC Vive VR uređaj? Evo prilike da ga besplatno probate!

HTC i Vip organizuju događaj gde će korisnici Vip telefonije moći da probaju HTC Vive VR uređaj. Posle Beograda ide Novi Sad!

Beograđani su u periodu od 16. do 22. maja imali priliku da probaju najbolji VR uređaj HTC Vive. Zahvaljujući saradnji Vip-a i HTC-a, posle Beograda i građani Novog Sada takođe mogu da okuse malo virtuelne realnosti, počevši od 24. maja pa sve do 31. maja. 

Najbržim Vip korisnicima koji se prijave i rezervišu termin preko HTC Vive sajta VIP obećava impresivno realistično, 15-minutno iskustvo u novim svetovima virtuelne realnosti!



Inovativni HTC Vive je jedini sistem na tržištu koji Vam omogućava da se krećete i šetate po projektovanom virtuelnom prostoru, istražujete ga, zagledate objekte sa svih strana i imate potpunu interakciju sa svojom okolinom. Kaciga na glavu, kontrolere u ruke i hrabro u HTC Vive izazove! 

Na ovom LINKU možete da se prijavite. Požurite jer je ovo jedinstvena prilika da probate najbolji VR uređaj od svih na tržištu. Nakon prijave i provere unetih podataka VIP će vam poslati e-mail poruku sa konačnom potvrdom rezervacije termina na adresu koju ste naveli, u roku od 24 sata.