Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako da telefon automatski promeni pozadinu? (VIDEO)

Kako da telefon automatski promeni pozadinu? (VIDEO)

Niste ni svesni koliko pozadina utiče na vaše raspoloženje, pročitajte zašto je to tako. Takođe, pogledajte kako da podesite svoj telefon ili tablet da automatski menja pozadine. 

Da li volite da ulepšavate svoj pametni telefon putem pozadina? Mi često menjamo pozadinu jer one uvek utiču na naše raspoloženje. A kako i ne bi kada veliki deo svog vremena, kako na poslu, tako i privatno, provedemo gledajući u telefon. Shodno tome, rešili smo da napravimo uputstvo koje će svima pomoći da podese svoj telefon da automatski menja pozadine.

 



Ako koristite Windows računar, onda vam je poznato to da još je od Windows 7 verzije moguće podesiti da se pozadine automatski menjaju. To nije slučajno omogućeno. Istraživanja su pokazala da 84% ljudi, koji žive i rade u urbanim sredinama, počne dan znatno vedrije kada ugledaju neku lepu pozadinu na svom računaru ili telefonu.

Mi smo to prethodnih dana proveravali i možemo vam reći da smo oduševljeni efektom, pritom nije teško podesiti da se pozadine automatski menjaju. Evo šta potrebno da uradite.

automatic-wallpaper

1. Prvo se uputite na Google Play prodavnicu, pronađite i instalirajte aplikaciju “Wallpaper Changer”.

2. Potom pokrenite apliakciju kako biste podesili parametre.

3. Pre nego što bilo šta dodirnete, omogućite žive pozadine dodirom na narandžasti panel na dnu ekrana.



4. Zatim izaberite metodu menjanja pozadina koju želite da koristite.

5.  Imate mogućnost da izaberete za koje vreme će pozadina promeniti, da izaberete da se pozadina menja i na zaključanom ekranu i da birate u koje vreme će se menjati album sa pozadinama.

6. Premestite se na isečak “Albumi” i jednostavno selektujte fotografije koje će se kasnije prikazivati kao pozadine.

7. Kreiranje novog albuma možete započeti dodirom na plutajući “plus” taster.



8. Zatim selektujte nove fotografije i dodirnite taster za grupisanje.

9. Izađite iz aplikacije i uživajte u promenljivim pozadinama!

U podešavanju pomenute aplikacije možete dodatno urediti način prikazivanja pozadina. Tu možete podesiti aspekt fotografija što podrazumeva njihovu poziciju, veličinu i slično. Takođe, u podešavanjima imate i opciju koja će vam pomoći da podesite aplikaciju da nasumično bira fotografije, kao i da uvek proverava memoriju vašeg uređaja u potrazi za novim pozadinama.



Probajte ovo pa nam pišite kako vam se čini. Ukoliko koristite neku sličnu aplikaciju, voleli bismo da to podelite sa nama.