Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako privremeno izbrisati tj. deaktivirati Instagram nalog na telefonu?

Kako privremeno izbrisati tj. deaktivirati Instagram nalog na telefonu?

Evo kako da privremeno isključite tj. izbrišete vaš Instagram nalog, preko telefona.

Ako vas je Instagram umorio i želite da napravite pauzu sa njim, a ne da obrišete u celosti vaš nalog, onda postoji rešenje za vas! Sve što je potrebno da uradite je da ga deaktivirate tj. privremeno izbrišete. 

 To znači da vaš Instagram nalog biti nevidljiv za sve ostale korisnike na platformi, stim da naravno ni vi sami nećete moći da ga koristite. Ono što je super kod deaktiviranja je to što je uvek moguće ponovo aktivirati nalog i nastaviti sa korišćenjem, bez gubitka bilo kakvih podataka, fotografija i ostalog sadržaja. Pogledajte kako to da uradite!

Kako privremeno izbrisati Instagram nalog preko telefona?

1. Pokrenite neki internet pregledač na svom telefonu.

2. Pristupite adresi www.instagram.com i prijavite se na vaš nalog.

3. Dodirnite na taster koji se nalazi u donjem desnom uglu, a koji vodi do vašeg profila.

4. Zatim dodirnite na taster “Izmenite profil” koji se nalazi u gornjem deslu ekrana, odmah ispod vašeg korisničkog imena.5. Kada pristupite podešavanjima profila, na kraju stranice pronađite i dodirnite na, plavim slovima ispisano “privremeno onemogući moj nalog”.

6. Izaberite neki od razloga i unesite lozinku u prazno polje.7. Na kraju samo ponovo dodirnite na plavi taster “Privremeno onemogući nalog”.To je to! Onog momenta kada budete zaželeli da ponovo koristite svoj Instagram nalog, jednostavno se prijavite iznova kroz Instagram aplikaciju. 

>> Kako trajno izbrisati Instagram nalog na telefonu? <<

>> Dimenzije slika za društvene mreže <<