Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LG L90 će ipak dobiti Android 5 LolliPop nadogradnju!

LG L90 će ipak dobiti Android 5 LolliPop nadogradnju!

Iako smo mislili da L90 neće dopiti nadogradnju na najnoviji Android 5 LolliPop evo kako stvari stoje!

U Srbiji i regionu LG L90 je telefon koji mami pažnju zbog svoje cene i solidne postavke komponenti. Ko se ne bi odlučio za telefon koji ima 1GB RAM-a, 8 GB ROM-a i dobru kamericu od 8 MPx? Ne samo to, ovaj telefon ima Snapdragon 400 čipset, ekran od prijatnih 4.7 inča i Android 4.4 KitKat. Mnogi uređaji sa Android platformom mogu pozavideti LG L90 telefonu jer i ako su bolji nisu pristupačni kao ovaj.

Ali ako se sve zanemari prednost vlasnika LG L90 telefona je to što će se uskoro pojaviti OTA nadogradnja na Android 5 LolliPop! Tako je dobro ste čuli! I mi smo malo u neverici ali to je samo zato što smo malo zaboravili koliko LG zapravo brine o svojim korisnicima. Naši pratioci su nas pitali da li će biti nadogradnje za ovaj telefon, evo zvaničnog odgovora, sada samo da se strpite. Obzirom da ovaj telefon ima i DualSIM verziju, ona je prva počela dobijati nadogradnju, međutim LG neće dozvoliti da se mnogo čeka i za LG L90. Za sada se nadogradnja vrti u Indiji za DualSIM a čim se bude pojavila za L90 mi ćemo napraviti upustvo kako da je instalirate kako ne bi ste čekali da stigne kod nas.

Obzirom da su LG L90 i LG G2 mini jako slični uređaji, odnosno hardverski isti, ne čudi nas to ako se u istom momentu pojavi nadogradnja i za G2 mini! Eto razloga da se korisnici G2 mini telefona nadaju “svom slatkišu”!