Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Stiže Realme 12 Pro Serija - Portret Master sa felgšip periskop kamerom!

Stiže Realme 12 Pro Serija - Portret Master sa felgšip periskop kamerom!

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, zvanično je objavio datum lansiranja dugo očekivane realme 12 Pro serije, koja će zvanično biti u prodaji od 19. marta.

Ova realme serija, poznata po najsavremenijoj tehnologiji fotografisanja, prošle godine privukla je veliko interesovanje sa 11 Pro uređajem, koji je bio prvi pametni telefon u svom cenovnom rangu koji ima kameru od 200 MP. Sada, ova serija bi trebalo da otkrije još jednu revolucionarnu inovaciju lansiranjem periskopa, te označavajući početak ere vodeće periskopske kamere.

 



Ono po čemu se realme 12 Pro serije ističe je upravo njen periskopski telefoto objektiv sledeće generacije, koji je brzo stekao priznanje kao najbolja periskopska portretna kamera u segmentu. Periskopsko sočivo na seriji realme 12 Pro vodi u svom segmentu sa 3X optičkim zumom, što je ekvivalentno žižnoj daljini od 71 mm, te je ova kamera idealna za bokeh portrete profesionalnog kvaliteta. Ovaj model opremljen je OV64B ½-inčnim senzorom, najvećim periskopskim senzorom u svojoj klasi, koji obezbeđuje neuporedivu osetljivost na svetlost.

 

realme 12 Pro serija menja pravila igre u fotografiji pametnih telefona, sa vodećim Omnifocal Photography sistemom, koji integriše glavnu Soni IMX890 kameru sa OIS-om za superiornu noćnu fotografiju, najsavremeniji telefoto periskopski objektiv i ultraširoku kameru. Zajedno, nude raznovrsne mogućnosti zuma pri 0,6X, 1X, 2X, 3X i 6X, pružajući neuporedivu jasnoću i detalje na svim žižnim daljinama. Uz digitalni zum od 120X, Realme 12 Pro serija se ističe u svojoj klasi, pružajući raznovrsnost i kvalitet u svakom snimku.

realme 12 Pro serija dodatno je poboljšana algoritmom sledeće generacije koji je zajednički razvijen sa Qualcomm-om, te omogućava poboljšanje slike uz LightFusion Engine za poboljšanu jasnoću i ton i NightEye Engine za vrhunsku noćnu fotografiju.

Saradnja sa Oskarovcem Claudiom Mirandom kako bi se kreirali filmski portreti

realme je najavio uzbudljivu saradnju sa Claudiom Mirandom, Oskarom nagrađenim kinematografom, kako bi preneo magiju filmske industrije u realme 12 Pro seriju. Ovo revolucionarno partnerstvo ima za cilj da ponovo oživi tehničke specifikacije sa filma, te stvori prvi filmski portret u industriji.

 



Zapanjujući aspekt ove saradnje je uvođenje tri posebno prilagođena filmska filtera za realme 12 Pro seriju, Journei, Memori i Maverick. Inspirisani Mirandinim dostignućima, svaki od filtera je pomno dizajniran da replicira vizuelnu suštinu kultnih filmova kao što su „Pijev život“, „Neobičan slučaj Bendžamina Batona“ i „Top Gun: Maverik“.

Pored toga, realme 12 Pro serija nudi korisnicima mogućnost snimanja u formatu 2,39:1, odnosno u filmskom formatu, bez potrebe za naknadnim editovanjem, a takođe uvodi i revolucionarni Cinematic Bokeh algoritam, koji poboljšava iskustvo portretne fotografije.

realme 12 Pro serija dolazi u dve boje: Submarine Blue i Navigator Beige

Pored svojih tehničkih sposobnosti, realme 12 Pro serija debituje u dve luksuzne boje. Submarine Blue, živopisna plava boja koja se često primećuje u dizajnu brojčanika satova luksuznih brendova. Inspirisana je mističnim dubinama okeana, nudeći spokojnu, ali dinamičnu estetiku. Navigator Beige, s druge strane, je prirodna boja koja se često nalazi na okvirima, brojčaniku i kaišu različitih satova.

Ollivier Saveo rekreirao je eleganciju ručnih satova kroz dizajn 12 Pro serije

Kroz ovo revolucionarno partnerstvo, realme Dizajn Studio udružio je snage sa cenjenim francuskim dizajnerom luksuznih satova Ollivierom Saveom, koji je poznat po svom radu sa kultnim švajcarskim brendovima, uključujući Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling, kao i Quentin. Insirisan brojčanicima luksuznih satova, koristeći vrhunske materijale, Ollivier je neprimetno integrisao elemente dizajna sata u izgled pametnog telefona. Odlikuju ga uglađeni Sunburst brojčanik sa preko 500 isprepletenih graviranih linija, precizno isečen okvir sa zlatnim žlebovima i svilenkasta premijum veganska koža, koji zajedno stvaraju kohezivni luksuzni dizajn inspirisan satom.Ž

Izvor: Realme Srbija