Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Stižu novi Huawei MateBook laptopovi! Plus poklon Huawei P40 telefon!

Stižu novi Huawei MateBook laptopovi! Plus poklon Huawei P40 telefon!

Novi Huawei MateBook X Pro, MateBook 13, MateBook D15 i D14 će 27. jula biti zvanično dostupni za kupovinu i na srpskom tržištu, a uz njih će se za brze kupce naći i vrlo vredni pokloni kao što su Huawei P40 telefoni!

Za koji dan, tačnije 27. jula, će se na našem tržištu pojaviti novi latop računari kompanije Huawei. Naime, stižu nam moderni i pre svega moćni računari. 

 



Najmoćniji model je naravno Huawei MateBook X Pro, zatim Mate Book 13, pa MateBook modeli D14 i D15. Dakle, jasno nam je da MateBook X Pro premium uređaj i da će svojim performansama i dizajno sigurno biti najzanimljiviji kupcima.

Gotovo svi današnji premium laptop računari iz poslovne klase dolaze sa ekranom koji je osetljiv na dodir, pa tako i Huawei MateBook X Pro. Osim toga, njegov ekran nema široke ivice već se maksimalno iskorišćava slobodan prostor i tu smešta “Ultra Full-View” ekran dijagonale 13.9 inča, 3K rezolucije.

Sama unutrašnjost Huawei MateBook X Pro laptop računara će biti obogaćena Intel i7 procesorom, desete generacije što će mu omogućiti vrlo odazivne performanse i osbosobiti ga za skoro svaki zadatak. 

A kada već govorimo u unutrašnjosti, novi Huawei MateBook računari dolaze sa novim “Huawei Shark Fin 2.0” sistemom hlađenja koji podrazumeva nešto unapređeniji propeler i sistem hlađenja.



Sa svojih 1.3 gk težine, Huawei MateBook X Pro je vrlo mobilan, a tome doprinosi i njegovo vrlo tanko kućište od svega 4.9mm u najtanjem delu i 14.6mm u najdebljem delu.

U ovako tankom kućištu je spakovana i baterija od 56Wh koja bi trebaloda obezbedi oko 11 sati internet surfovanja ili 13 sati pregledanja FullHD videa ili 15 sati obavljanja office zadataka.



Punjač koji se dobija uz nove Huawei Book računare je praktično univerzalan jer će putem njega moći da se super brzo napune telefoni kao što su Mate 30 Pro i njemu slični.Dakle, tim punjačem će moći Mate 30 Pro da se napuni do 65% za svega 30 minuta. 



Huawei se pohvalio i time da njihov novi MateBook X Pro dolazi sa najbržim WiFi modulom na svetu što je svakako za pohvalu. 

Svi novi Huawei MateBook modeli dolaze sa novom Huawei Share funkcijom koja dodatno olakšava korišćenje i sinhronizaciju sa Huawei telefonima. Suštinski ćete moći da prebacite podatke sa telefona na računar i obrnuto, jednim naslanjanjem telefona na Huawei MateBook. Tu su i mnoge druge funkcije koje donosi Huawei Share, ali o njima ćemo u nekim od narednih tekstova.

Još jedna zajednička funkcionalnost svim novim Huawei MateBook računarima je to što je kamera skrivena unutar tastera koji boravi među svim ostalim tasterima na tastaturi. Na taj način dodatno čuvate vašu privatnost jer kamera boravi unutar kućišta računara kada je ne koristite i samim tim se ona ne može zloupotrebiti. A tu je i čitač otiska prstiju putem kojeg se može otključati računar i sve ono što Windows Hello nudi.

Huawei MateBook D14 i D15, kao i Huawei MateBook X Pro i MateBook 13, dolaze sa legalnom kopijom Windows 10 operativnog sistema što je naravno super. Cena ovih modela će biti sledeća:

MateBook X Pro - 255,999 rsd

MateBook 13 - 124,999 rsd

MateBook D14 - 86,999 rsd

MateBook D15 - 80,999 rsd

Međutim, ono što je sjajno je to što prvih 130 kupaca nekog od ovih modela sledi i poklon! I to ne bilo kakav, već vrlo vredan, a to je telefon! 

Uz vodeći, premijum laptop – Huawei MateBook X Pro, najbrži kupci će po ceni uređaja dobiti i Huawei P40 pametni telefon, ranac za laptop i bežičnog miša. 

Ukoliko se odlučite za MateBook 13, po ceni laptopa dobijaju se P40 Lite pametni telefon, ranac za laptop i bežični miš, dok po ceni MateBook D14 i MateBook D15 prilikom kupovine možete dobiti Huawei P40 Lite E pametni telefon i, takođe, bežičnog miša i ranac.