Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Uskoro Beta VLC za Windows Phone uređaje!

Uskoro Beta VLC za Windows Phone uređaje!

Nedavno je Video Lan objavio da su im potrebni testeri i za svega nekoliko sati ih je prikupio. Očekujemo da će Beta verzija VLC-a biti dostupna na WP Store krajem ove godine. Pogledajte kako će ona izgledati.

Video Lan je vredno radio na VLC-u za Windows Phone uređaje, tako da je Beta verzija veoma blizu standardnoj stabilnoj verziji. Programeri su počeli da forsiraju svoju Beta verziju i zatražili od svih Windwos Phone korisnika da testiraju VLC. Obzirom da se dugo čeka na VLC za ovu platformu, korisnici će vrlo rado biti deo tog tima koji će testirati ovu aplikaciju. Sve ovo govori da Video Lan i dalje ima nekoliko kvakica koje treba da reši kako bi VLC izašao iz Beta verzije.

Kako stvari stoje programeri su već odabrali određen broj testera, tako da je sada ponuda za testiranje VLC-a zatvorena. Kako saznajemo, trebalo im je samo nekoliko sati kako bi sakupili maksimalan broj korisnika koji im je bio potreban.



Ono što znamo je da će Beta verzija VLC-a biti isporučena svima koji su se prijavili za testiranje.

Kako saznajemo, onima kojima je već stigao VLC, govore da je veoma stabilan i da nisu mogli da nađu greške koje utiču na svakodnevno korišćenje. Ostaje nam samo da sačekamo da Video Lan objavi ovu Beta verziju krajem godine pa i mi da učestvujemo u testiranju. Do tada pogledajte u priloženim video zapisima kako će VLC izgledati na Windows Phone uređajima.