Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Uskoro i bambus Mi Note model telefona!

Uskoro i bambus Mi Note model telefona!

Xiaomi je rešio da obraduje sve one koji vole prirodne materijale! Pogledajte bambus Mi Note verziju.

Da li volite zadnje maske koje imitiraju bambus materijal? Da li ste razmišljali da kupite Xiaomi Mi Note telefon? Ako ste baš ta osoba onda će vas obradovati informacija da je Xiaomi najavio stilizovanu verziju Mi Note telefona sa “bambus” zadnjom maskom. Kako Xiaomi obično ne naplaćuje pojedine “tvikove” svojih telefona, nije čudno to što bambus Mi Note telefon neće biti skuplji.




Specifikacija telefona ostaje nepromenjena tako da je sve isto kao i na standardnoj verziji Mi Note-a. Podsetićemo vas to da telefonu snagu daje Snapdragon 801, 3 GB RAM-a i da ima dual SIM 4G podršku. Iako je zadnja maska dobila novu dimenziju, ekran tj. prednja strana stakla je i dalje 2.5D, što podrazumeva blago zakrivljeno staklo. Metalni ram je takođe slučaj na ovoj verziji Mi Note-a, međutim zadnja bambus maska doprinela je tome da telefon bude 5 grama lakši.

Cena bambus verzije Mi Note telefona nije promenjena pa samim tim iznosi 2299 jena što je zapravo nekih 370 dolara. Rezervisanje počinje 17 marta 2015 godine, pre nego što se specijalna babus verzija pusti u prodaju 24 Marta iste godine, što je praktično sledeći utorak.


Mi smo već govorili o ovom telefonu i nešto više o njemu pročitajte na priloženim linkovima:

Xiaomi je predstavio dva nova neverovatno dobra telefona, Mi Note i Mi Note Pro. (VIDEO)

Kako saznati da li je Xiaomi Mi Note kopija ili ne?