Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Xiaomi je predstavio novi, modularni Mi TV 4 vrhunskog dizajna! [CES 2017]

Xiaomi je predstavio novi, modularni Mi TV 4 vrhunskog dizajna! [CES 2017]

E ovakve televizore smo svi čekali! Samo… Kako stvari stoje, niko osim Kine ga neće ni dočekati… Pametni telefvizor Xiaomi Mi TV4 je predstavljen na CES 2017 gde je oduševio apsolutno sve!

Današnji pametni televizori su fantastični, tu nema sumnje. Vrhunski prostrani ekrani, visoke rezolucije, pametne funkcije, odličan zvuk, inovativan dizajn, sve je bukvalno fantastično. Čovek bi posmislio, ne može bolje…

 



Ipak, Xiaomi je svojim novim pametnim televizorom demantovao sve koji smatraju tako. Čak 80% tela Xiaomi Mi TV 4 televizora čini upravo ekran, sve ostalo su komponente, ram/okvir i postolje. Okvir ekrana je neverovatno tanak, gotovo da ne postoji. Kada pogledate Mi TV 4 nema šanse da ne pomislite da se radi o televizoru koji nema okvir. Eto toliko je sve kompaktno, kada je kućište u pitanju. On je toliko tanak da će vam karakteristika od 4.9 mm zvučati nemoguće.

E sada, dizajn nije jedini aspekt ovog uređaja koji oduševljava. Njegova modularnost je još jedna stvar koja privlači veliku pažnju. Zašto? Koliko puta ste čuli da neko prodaje ploču televizora jer mu je pukao ekran? Ili obrnuto, da prodaje ekran jer mu je pokvarena ploča? Baš zbog toga, modularnost koja podrazumeva odvajanje samog panela od kućišta, odnosno komponenti, će definitivno dobrodoći krajnjim korisnicima.

Idemo dalje! Veštačka inteligencija je takođe prisutna kod ovog televizora. U pitanju je “Patch Wall” softver koji koristi veštačku inteligenciju kako bi predvideo željeni sadržaj korisnika. To čini tako što analizira istoriju korišćenja televizora.



I na kraju, spomenućemo da je Xiaomi Mi TV 4 opremljen “soundbar”-om koji podrazumeva 10 zvučnika, dva bežična zvučnika, jedan “subwoofer” i podršku “Dolby Atmos surround” sistema. kao što smo u početku napisali, Xiaomi Mi TV 4 će biti prodavan samo u Kini po pozamašnoj ceni od 2000$. U okviru cene spada i “soundbar”, na raspolaganju će biti dve dijagonale, 49 inča i 59 inča.