Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo koji telefon možete da kupite ako tražite jeftino, a kvalitetno i moderno!

Evo koji telefon možete da kupite ako tražite jeftino, a kvalitetno i moderno!

Nije lako naći telefon koji ima gotovo sve kao telefoni visoke klase, a sa druge strane nema cenu kao ti telefoni. Mislimo da jedna kompanija ima model koji će vašu pažnju itekako obuzeti, pogledajte o kom telefonu se radi.

Meizu MX5 je stvarno odličan uređaj! On ima prelepu tanku šasiju tj. dizajn koji podrazumeva izradu tele telefona u jenom komadu. Veoma je stilizovan a pri tome ergonomski kreiran zarad prijatnog korišćenja. Ide u crnoj i šampanj boji. Telefon jednostavno super stoji i izgleda u rucu. A kako ne bi kada su mu proporcije gotovo idealne. Njegova težina je svega 149 grama.



Meizu MX5 ima Super AMOLED HD ekran dijagonale 5.5 inča čija je rezolucija 1920*1080 gde samim tim pleni sa 401 gustinom piksela. Ekran daje 350 niti osvetljenja a kontrast mu je 10.000:1. Preko ovog ekrana se može primetiti Corning Gorilla Glass 3 zaštita što u suštini biva kao “šlag preko torte”. Po svemu sudeći, Meizu MX5 ima jedan od najboljih ekrana na tržištu.

Ispod ekrana “šljaka” 64-bitni, osmojezgrani procesor MediaTek MT6795T (Helio X10 Turbo) takta 2.2 GHz (Cortex A53) u saradnji sa PowerVR G6200 grafikom do 700 MHz. Ovaj procesor se po svojim pogućnostima može meriti sa Qualcomm Snapdragon 810 ili Samsung Exynos 7420 procesorom. Konkretno, Helio X10 Turbo je na AnTuTu testu dao rezultat 53.000 poena. Takođe, tu su i 3 GB LPDD3 RAM-a i 16 GB interne memorije.

Što se postavke kamera tiče, verujemo da ćete se prijatno iznenaditi. Meizu MX5 ima 5 MPx prednju kameru sa f/2.0 koja daje odlične selfie fotografije čak i u slabijim uslovima osvetljenja. Takođe, prednja kamera sadrži FotoNation 2.0 sistem za ulepšavanje lica u realnom vremenu.



Zadnja kamera ima 20.7 MPx sa  f/2.2 i ona ide sa dvotonskim LED blicem, kao i laserskim autofokusom koji fokusira na 0.2 sekudni. Zadnja kamera Meizu MX5 telefona ima optimizaciju bele boje i specijalan fokus pa tako fotografije načinjenje kamerom ovog telefona budu mnogo mekanije i prirodnijeg izgleda. 4K snimanje je takođe dostupno, koristeći H.265 kodek sistem, kao i nekoliko opcija kao što je usporeno snimanje u 720p po @100fps

Kako bi Meizu MX5 bio kompletan uređaj, u taster za početni ekran je uključen i senzor za čitanje otisaka prstiju. Taj senzor podržava mTouch 2.0 tehnologiju koja može da pročita 81% informacija sa prsta što je mnogo više nego što su ikada mogli raniji senzori. Baterija koja je nezamenljiva ima kapacitet od 3150 mAh i podržava brzo punjenje što znači da se može napuniti do 60% do 40 minuta.



Neke ostale karakteristike koje krase Meizu MX5 su DualNanoSIM podrška, A-GPS, Bluetooth 4.1, WiFi, GLONASS, OTG, kao i 3G/4G povezivost. Pokreće ga Android 5.1 sa Flyme OS 4.5 korisničkim izgledom.

Govori se da je ovo rezultat truda i ulaganja čoveka Jack Mayuni, odnosno osnivača Alibaba sajta. Od kako je on krenuo sa ulaganjem u Meizu kompaniju, počeli su da se pojavljuju modeli kao što je Meizu MX5.



Meizu MX5 možete kupiti po ceni od 295 evra uz dve godine garancije, a na vašu adresu može stići bez naknadnih troškova poštarine za svega nedelju dana. Prilažemo vam baner "kupi" gde možete kupiti telefon po najpovoljnijoj ceni: