Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo su najbolji LG telefoni do sada! [2016]

Ovo su najbolji LG telefoni do sada! [2016]

Koristite LG telefon srednje klase, zadovoljni ste njime ali biste hteli da kupite još bolji? Evo koji su to najbolji LG telefoni! 

Ako malo bolje razmislimo, iz Južne Koreje nam dolaze dva prava giganta, kada je reč o tehnici. Ipak, mnogima napamet pada samo Samsung. Zašto je to tako?

 



Proizvodi koji podrazumevaju najnoviju tehnologiju su najčešće telefoni i tablet računari. Upravo te proizvode Samsung veoma uspešno plasira u ceo svet. Međutim ako situaciju sagledate realnije, LG pored fantastičnih televizora i kućnih aparata pravi i odlične pametne telefone!

Sigurni smo da ste do sada videli barem jedan LG telefon koji vam se baš dopao. Verujte nam na reč da ih ima mnogo više nego što možete da pretpostavite. Mi smo rešili da vam izdvojimo nekoliko LG telefona za koje smatramo da su najbolji. Smatrajte ovu listu kao “najbolji LG telefoni do sada!”

LG G4

Ovo je model koji je LG predstavio u maju 2015 godine kao svoj vodeći telefon. Možemo vam reći, opravdano je zaslužio titulu najboljeg LG telefona budući da ima QuadHD ekran, specijalno dizajniran Snapdragon 808 procesor i jednu od najboljih kamera koju jedan pametni telefon može danas imati. Povrh svega, LG G4 ima zamenljivu bateriju od 3000 mAh, proširivu internu memoriju putem MicroSD kartice i kožnu zadnju masku. Prosto da se zaljubite u ovakav telefon!

Jedina lošija strana ovog telefona je operativni sistem. Iako ga pokreće Android 5.1 LolliPop, LG je preko njega implementirao sebi svojstven korisnički izgled. To je dovelo do gomile nepotrebnih aplikacija, funkcija i blagog opterećenja telefona.

No, ako se podvuče linija, LG G4 je najbolji telefon te kompanije koji se trenutno može kupiti.

>> LG G4 je konačno predstavljen zvanično! <<



LG Nexus 5X

LG Nexus 5X je predstavljen u oktobru mesecu 2015 godine na Google konferenciji. LG je ponovo u saradnji sa Google kompanijom napravio Nexus uređaj, samo ovaj put nije usamljen jer je i Huawei takođe doprineo novoj Nexus liniji proizvodnjom Nexus 6P telefona.

Bez ikakve sumnje, Nexus 5X je očekivani naslednik Nexus 5 telefona. Google je ovim potezom želeo da obezbedi sve novitete ljubiteljima doskorašnjeg najboljeg Nexus telefona. Ako nás pitate, zahvaljujući LG kompaniji, Google je to i uspeo!

Nexus 5X je odličan, ima novi senzor koji čita otiske prstiju, kao i odličnu 12.3 MPx kameru. Dolazi u nekoliko boja što će osobama koje vode računa o stilu, itekako dobrodoći. Savetujemo vam da na priloženom linku detaljnije pročitate o Nexus 5X telefonu, sigurni smo da će vam se mnogo dopasti:

>>Sve o Nexus 5X telefonu! (VIDEO) <<



LG V10

LG V10 predstavlja začetak nove linije telefona unutar LG-evog neprestano rastućeg portfolia. Predstavljen je u oktobru mesecu 2015 godine. Iako kada na prvi mah pogledate V10 primećujete elemente G serije telefona, V10 je nešto potpuno novo. V10 je ogroman, mnogo je čvršće izrađen i ima unapređeniju kameru, zajedno sa nekoliko veoma korisnih funkcija.

Još jedna stvar koja ne može proći nezapaženo kod V10 telefona je drugi, dodatni ekran. LG nije prva kompanija koja je napravila telefon sa dva ekrana, to svi mi znamo. Međutim, LG je prva kompanija koja je uspela da napravi odličan sklad dva ekrana na prednjoj strani telefona. Dodatni ekran je moguće prilagoditi prema potrebi korisnika što je razlog više da damo visoku ocenu ovom uređaju.

Najtoplije preporučujemo da na priloženom linku pročitate više o ovom telefonu. Smatramo da će vas oduševiti!



>> LG je predstavio svoj novi telefon V10! Imamo utisak da je V10 pobesneli LG G4! <<

LG G Flex 2

Ovo je telefon koji je prestavljen još u martu 2014 godine, a i danas ostavlja bez daha svojim performansama, ali pre svega svojim dizajnom i izradom. Prvobitni LG G Flex je bio prvi pametni telefon sa savitljivim ekranom i baterijom. LG kompanija je svoj uspeh sa prvom generacijom savitljivog telefona nastavila i pretočila u LG G Flex 2 model.

LG G Flex 2 ima nekoliko impresivnih karakteristika, ako izuzmemo to što je savitljiv i što je zakrivljen. On poseduje Snapdragon 810 procesor, FullHD ekran od 5.5 inča i zadnju masku koja se može samoisceliti.

Na prvi pogled ovaj telefon oduzima dah. Izgleda unikatno i moderno, a budući da je savitljiv on sa sobom nosi šarm koji može iznenaditi gotovo svakog! Zahvaljujući LG Srbija, mi smo LG G Flex 2 imali na testu gde smo oduševljeni njime. Naše utiske o LG G Flex 2 telefonu možete pročitati i pogledati na priloženom linku:

>> LG G Flex 2 - Test (VIDEO) <<

LG G3

Kada je 2014 u maju predstavljen LG G3 telefon svi su bili iznenađeni njime. On je mnogima bio prva opcija prilikom kupovine novog Android telefona tokom cele 2014 godine. On je prvi telefon sa QuadHD ekranom pa je tako on “povukao nogu” i započeo novu eru ekrana ultra visoke rezolucije. Dotični QuadHD ekran je dijagonale 5.5 inča i pakuje se u šasiju koja ima veoma male ivice oko njega. Zahvaljujući tome, LG G3 je veoma lako koristiti jednom rukom.

Takođe, u to vreme kada je LG G3 predstavljen, njegova kamera od 13 MPx je sa optičkim stabilizatorom slike i laserskim autofokusom davala možda najbolju fotografiju među pametnim telefonima. LG G3 pakuje bateriju od 3000 mAh zajedno sa Qualcomm sistemom brzog punjenja.

Detaljnije o LG G3 telefonu pročitajte na priloženom linku:

>> LG G3 - Test <<

Počevši sa LG G3 telefonom, preko LG G4, pa sve do LG V10, kompanija je pokazala da itekako može da parira svom komšiji ali i mnogim drugim svetskim gigantima. Nadamo se da smo uspeli da vam prenesemo koliko je LG ozbiljan proizvođač telefona i da će vam naši predlozi pomoći prilikom kupovine novog telefona.