Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najavljena nova Realme Note serija od strane osnivača brenda!

Najavljena nova Realme Note serija od strane osnivača brenda!

A u 2024. godini možemo očekivati interesante, povoljne i još bolje telefone. Evo o čemu se radi.

Početkom godine, izvršni direktor Realme-a, Sky Li, najavio je strategiju proizvoda pod nazivom „ Proširenje od vrha do dna“, koja ima za cilj da proširi portfolio proizvoda, te će realme od sada pokrivati kako premijum tako i budžetski segment. Nakon predstavljenog rebrendinga početkom januara, Sky Li je u kratkom periodu objavio 2 otvorena pisma ispred kompanije, čime naglašava samopouzdanje i ambiciju brenda za 2024. godinu.

 



Realme će tokom 2024. godine vratiti GT seriju na strana tržišta, što predstavlja težnju brenda ka naprednoj tehnologiji u flegšip segmentu. Istovremeno, brend će lansirati potpuno novu Note seriju, koja odražava posvećenost kompanije ka izvrsnosti u početnom segmentu tržišta pametnih telefona.

U otvorenom pismu, Sky Li izjavljuje: "Lansiranje Note serije nije samo predstavljanje proizvoda ili povećanje tržišnog udela; to je naš odgovor na izazove i očekivanje za budućnost. Čvrsto verujemo da veličina tehnologije leži ne samo u inovacijama, već i u njenom popularizovanju. Za nas, naši proizvodi predstavljaju naše snove."

Kao najbrže rastući globalni brend pametnih telefona osnovan 2018. godine, Realme je pokazao izuzetne performanse na svetskom tržištu pametnih telefona u proteklih pet godina. Ovog puta, sa povratkom GT serije i lansiranjem Note serije, Realme je spreman da još više napreduje.

Otvoreno pismo Sky Li-ja:

"Ambicija u punom zaletu"

Sa zadovoljstvom delim sa vama prve vesti Realme-a u Novoj godini. Veliko mi je zadovoljstvo da vam predstavim novu strategiju proizvoda za Realme, nazvanu "Proširenje od vrha do dna", kojom će se naš portfolio proizvoda proširiti kako na premijum, tako i na početni segment. Naša potpuno nova serija Note pozicionirana je kao "trajna vrednost", odražavajući naše zalaganje za izvrsnost na tržištu pametnih telefona u početnom segmentu.

U 2023. godini nismo lansirali nijednu flagship GT seriju širom sveta, niti smo ušli u segment cena ispod 100 dolara. Verujem da bi flagship uređaji trebalo da izgrade brend, prikazujući našu moć u tehnologiji i inovacijama, dok bi serija iz početnog segmenta trebalo da izgradi volumen, prikazujući naše standarde u kontroli kvaliteta i preciznoj proizvodnji. Ovaj strateški korak lansiranja Realme Note serije predstavlja naše prvo ulaganje velikog truda u početni segment pametnih telefona, te i kompletiranje našeg portfolija proizvoda u svim cenovnim rangovima. Cilj je povećati tržišni udeo i učvrstiti poziciju kao jednog od vodećih globalnih mainstream brendova. U 2024. godini, očekujemo ne samo povratak GT serija, već i lansiranje revolucionarne Note serije.



Lansiranje Note serije nije samo uvođenje proizvoda ili povećanje tržišnog udela; to je naš  odgovor na izazove i očekivanje za budućnost. Čvrsto verujemo da veličina tehnologije ne leži samo u inovacijama, već i u njenoj popularizaciji. Za nas, naši proizvodi predstavljaju naše snove.

Dok sprovodimo strategiju "Proširenje od vrha do dna", proširujući naš portfolio proizvoda i na premijum i na početni segment, budite uvereni da naši proizvodi neće samo postavljati trendove na tržištu visokih cena, već će takođe pokazati izvanredne karakteristike u početnom segmentu.

Svesni smo oštre konkurencije, ali ostajemo dosledni u verovanju da su izvanredni proizvodi ključ za prevazilaženje svakog izazova. U ovoj uzbudljivoj godini, dozvolite nam da zajedno svedočimo rođenju Note serije, čime želimo da mladim korisnicima širom sveta omogućimo da uživaju u tehnološkim iskustvima koja prevazilaze očekivanja!

Sky Li



Osnivač i izvršni direktor, Realme