Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung Galaxy S4 je spreman za Android 6 Marshmallow!

Samsung Galaxy S4 je spreman za Android 6 Marshmallow!

Iako je Samsung verovatno zaboravio na Galaxy S4, vredni programeri nisu! Po svemu sudeći izgleda da će upravo taj telefon prvi dobiti nadogradnju na Android 6 Marshmallow! 

Zahvaljujući ekipi programera "AntaresOne" i "JDCTeam", Android 6 Marshmallow ROM kuca na vrata svim korisnicima Samsung Galaxy S4 telefona.

Naime oni su kreirali StockROM na bazi Android 6 Marsmallow verzije i tako razočaranim korisnicima Galaxy S4 telefona dali nadu će jednog dana ipak probati novi “slatkiš”! Samsung se nije zvanično izjasnio da li će Galaxy S4 dobiti zvaničnu nadogradnju, međutim mi vas uveravmo da sigurno neće.

Prošle godine je bio veili problem oko LolliPop verzije za Galaxy S4 gde je ovaj model Samsung-ovog telefona poslednji dobio nadogradnju… Shodno tome i mnogim glasinama koje kruže po internetu, sigurni smo da Galaxy S4 neće dobiti zvanični Android 6 Marshmallow.

No, novi Android 6 Marsmallow ROM za sada nije u potpunosti funkcionalan. Gotovo sve radi sem kamere i radio tjunera. Za sada to treba rešiti. Funkcionalnost eksterne memorije, LED lampice i oba mikrofona još nije ispitana. Istina, kamera je veoma bitan segmen koji ekipa programera mora da osposobi, ali ne sumnjamo u njih i verujemo da će brzo to rešiti.