Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje aplikacije za pozivanje! (VIDEO)

Najbolje aplikacije za pozivanje! (VIDEO)

Promenite izgled i probajte nove funkcije ostalih aplikacija za pozivanje. Ne morate uvek da koristite onu koja dolazi uz telefon. Evo koje su to aplikacije najbolje za pozivanje putem SIM kartice.

Uz telefon uvek dolazi aplikacija za pozivanje, naravno mislimo putem SIM kartice, ne koristeći internet. Te aplikacije su mahom solidne, ipak vremenom one dosade. Da li ste znali da ih možete vrlo lako promeniti?

 



Zahvaljujući otvorenosti Android platforme, na Google Play prodavnici se mogu naći raznorazne aplikacije za pozivanje. Neke su slične onima koje dolaze uz telefon, neke su potpuno drugačije, a neke su i drugačije i korisnije! Danas smo rešili da vam predstavimo pet aplikacija, ovog tipa, za koje mi smatramo da su najbolje. Trudili smo se da izaberemo aplikacije za pozivanje koje imaju svojevrstan dizajn i po neku funkciju više, pogledajte.

Phone Dialer

Ovo je zvanična Google aplikacija koja je namenjena za pozivanje, kako putem interneta tako i putem SIM kartice. Dopada nam se što čitav dizajn te aplikacije u skladu sa “material design” stilom, te sve izgleda jednostavno i elegantno. Pored dizajna, ovu aplikaciju ističe to što nije prenatrpana nepotrebnim funkcijama.

“Phone” aplikacija za pozivanje ima jasno definisanu ulogu: tu je da posluži samo za pozivanje i nšta više. Shodno tome, tu su samo par funkcija, tipa:

- Identifikator poziva koji sa interneta vuče informacije o pozivaocu.

- Blokiranje neželjenih poziva.

- Vizualna govorna pošta.



Jedini nedostatak ove aplikacije je to što ona ne može u potpunosti zameniti sistemsku aplikaciju za pozivanje. To može učiniti jedino ukoliko je vaš uređaj na Android 6 Marshmallow verziji.

Drupe

Ako ste osoba koja voli inovacije i pametno osmišljene aplikacije, onda Dupre aplikacija pun pogodak. Dupre je tu kako bi svim svojim korisnicima, pre svega ubrzao način korišćenja telefona, a primarno tu kako bi ubrazo komunikaciju sa najbližim osobama.



Umesto da “tumarate” po telefonu u potrazi za aplikacijom koja vam je potrebna kako bi poslali poruku ili uputili poziv, Dupre aplikacija je tu kako vam pomogla da to obavite u svega nekoliko dodira.

Naime, što se je u tome Dupre uvek aktivan, sa svojom plutajućom ikonicom. Prevlačenjem prsta preko te ikonice, koja boravi na ivici ekrana, dolazi se do često korišćenih kontakta i često korišćenih aplikacija. Tada je korisnik u mogućnosti da vrlo brzo pozove osobu koju želi.



Ovu aplikaciju je teško opisati, a obzirom da je veoma sitna, vredi probati je. Više o Dupre pročitajte na priloženom linku:

>> Dupre <<

 

Zero Dialer

Ovo je još jedna dobro dizajnirana aplikacija za pozivanje koja je u stilu KitKat operativnog sistema.

Veoma je korisna za DualSIM telefone, ima mogućnost brze pretrage, opciju za blokiranje i sistem za menjanje tema. Ono što ovu aplikaciju dodatno izdvaja iz mase je to što dolazi i sa imenikom tako da će ćelo iskustvo pozivanja biti u stilu Zero Dialer-a.

 

Ready Dialer

Naš je ukus takav da nam je Ready Dialer aplikacija najbolja od svih. Zašto? Pa nekako nam najbolje kombinuje “material design” sa svim tim cool funkcijama koje aplikacija nudi. Veoma je brza i takođe dolazi sa aplikacijom za kontakte.

Super je to što je pametno osmišljena, te su sve funkcije dostupne u svega nekoliko dodira. Ako pogledate priloženi video biće potpuno jasno zašto volimo baš Ready Dialer.

Aplikaciju je preuzelo oko 500.000 ljudi, a prosečna ocena je 4.0 zvezdica. Ovo nam govori da je aplikacija visoko kotirana na Google Play prodavnici. Besplatna, ali nudi kupovinu unutar nje.

Truedialer

Ova aplikacija je praktično “veteran” u ovoj kategoriji. Truediler se diči time što ima “magični trik” da automatski doda ime i prezime broju telefona koji vas poziva, kao i profilnu fotografiju. Naravno, Truediler to radi tako što se sinhronizuje sa raznim serverima i sa svojom bazom podataka koja se redovno ažurira.

Ova aplikacija za pozivanje radi neverovatno brzo, a podržava pretraživanje brojeva na bazi lokacije. Shodno tome, vrlo lako i brzo možete pronaći broj neke obližnje pekare, restorana i slično.

Truedialer je takođe jedina aplikacija koja iz korena menja onu koja dolazi uz telefon, bez obzira koju operativni sistem koristite. Ima podršku za veliki broj jezika, a ne manjka sa funkcijama kao što su blokiranje brojeva, podsetnik nadolazećih rođendana i slično.