Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje multitasking aplikacije! [TOP 5 Multitasking APK]

Najbolje multitasking aplikacije! [TOP 5 Multitasking APK]

Evo koje će vam to aplikacije podići multitasking na viši nivo. Tačnije, ovo su pet najboljih multitasking aplikacija za Android uređaje!

Kako se Android platforma razvijala, tako su se razne opcije gubile ili javljale. Ono najbitnije je to da postoje aplikacije koje te opcije organizuje, “vraća iz mrtvih” i prikazuje tamo gde korisnik želi i kada ih želi. Evo koje su to najbolje aplikacije za multitasking.

 



Na Google Play prodavnici postoje razne aplikacije koje olakšavaju korišćenje Android uređaja, međutim nisu sve one tako dobre kao što se predstavljaju. Nije lako prepoznati dobru multitasking aplikaciju, mnoge od njih nude samo par dobrih opcija dok su ostale, blago rečeno, užasne…Evo nekoliko multitasking aplikacija za mnogi smatraju da su najbolje:

Omni Swipe

Ova aplikacija je 100 miliona puta preuzeta i instalirana, a njena prosečna ocena se proteže između 4 do 5 zvezdica. Sve ovo je sa razlogom! Omni Swipe je realno jako zanimljiva multitasking aplikacija sa mnoštvo veoma korisnih opcija i funkcija. Iapk, ono što je čini najzanimljivijom je dizajn.

Prevlačenjem prsta iz levog donjeg ugla ekrana pristupate Omni Swipe panelu sa raznim opcijama, nedavno korišćenim aplikacijama i skraćenicama. Ovo je možda najbrži, najzgodniji i najzanimljiviji način da koristite brojne funkcije svog Android uređaja. Takođe, kada pogledate kako Omni Swipe izgleda složićete se nama da aplikacija ima stila.

Power Toggles

Ovo je mnogo “matora” aplikacija ali sa razlgom i dalje veoma čvrsto “stoji na svojim nogama”. Ova fantastična besplatna aplikacija vam omogućava da sami odabere koje će se to skraćenice za aktifiranje pojedinih funkcija prikazivati, a koje ne.



Power Toggles je izuzetno zgodna aplikacija za postavljanje onih opcija koje su vam inače nedostajale u vašem matičnom notifikacionom panelu. Ono što ovu aplikaciju izdvajha od ostalih je to što je izuzetno jednostavna sa jasnom fokusom na skraćenice o kojima smo upravo govorili.

Swipeup Utility

Ovo je aplikacija koja vam jednostavno omogućava da sami odlučite koje operacije će biti izvršene kada koristite navigacione tastere. Pomoću Swipeup Utility-a možete podesiti da se pokrene neka aplikacija kada prevučete prst preko “home” tastera.



Naravno, gestura može biti nešto drugo, tipa: dug dodir, dupli brzi dodir i slično. Takođe, niste uslovljeni da ovo podesite samo na “home” taster. U mogućnosti ste da isto ovo podesite i na “Recent Apps” tasteru, kao i na “Back” tasteru.



Easy app switcher

Ovo je jedna jako funkcionalna aplikacija koju obožavaju mnogi korisnici kojima je multitasking jako bitan. Nije baš tako sjajna kada je reč o dizajnu ali zato radi besprekorno. EAS je aplikacija koja vam omogućava da se brzo i jednostavno krećete između nedavno korišćenih aplikacija. Jednostavno prevucite prst preko plutajućeg tastera i izaberite nedavno korišćenu aplikaciju kojoj želite da se vratite. androidpit best multi tasking apps 6

Dopada nam se upravo to što ova aplikacija ima plutajući taster koji vas ne “čupa” iz aplikacije koju trenutno koristite, već jednostavno preko nje prikaže sve nedavno korišćene. Isto tako, dobro je korisnik ima mogućnost da deaktivira koje to aplikacije neće biti prikazane u nedavno korišćenim aplikacijama. Ovo praktično omogućava morisnicima da odmah definišu kojim se aplikacijama sigurno neće vraćati.

IF by IFTTT

Ovo je aplikacije malo drugačijeg karaktera od prethodno pominjanih ali vredi je uvrstiti u ovu listu jer je ona svakako odlična alatka za multitasking. Naime, IF by IFTTT vam omogućava da kreirate listu komandi koje će se izvršavati baš onako kako vi odredite i kada odredite.

Da budemo malo jasniji. IF by IFTTT korisnicima daje mogućnost da recimo postave komandu koja će promeniti Facebook fotografiju. Ovo ne bi bila korisna aplikacjia kada bi samo ovo radila. Tačnije, korisnik može podesiti komandu koja će promeniti profilnu fotografiju ma Facebook-u, ali i na svim ostalim društvenim mrežama odjednom. E to je pravi multitasking.