Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

10 najlepših “boot” animacija za vaš Android uređaj!

10 najlepših “boot” animacija za vaš Android uređaj!

Pogledajte 10 prelepih animacija koje možete instalirati na vaš telefon. Mi se ne možemo odlučiti koju ćemo jer su sve animacije predivne, a vi?

Baš smo se zaleteli da vam pomognemo oko uređivanja, osvežavanja i šminkanja vašeg telefona. Ne bi bilo ok da se sada zaustavimo, zato smo rešili da nastavimo pa smo pripremili “boot” animacije za vas.

 



Prvo smo vam pokazali kako da promenite temu (Launcher) telefona, zatim smo malo prešli na ikonice i pokazali vam kako da instalirate Beautiful Icon Styler sa 15 različitih tema. Android 5 Lollipop je veliki hit ovih meseci pa smo našim čitaocima pomogli oko instaliranja nekih funkcija sa te verzije operativnog sistema. Počeli smo sa CustomROM-omom za Galaxy Core Duos što je promena iz samog korena. Zatim smo rešili da nastavimo samo sa nekim funkcijama i napisali vam uputstvo koje vam može pomoći da omogućite funkciju “reccent app” pomoću aplikacije “Fancy Switcher”.

Sva ova navedena uputstva su verovatno dovoljna i sigurno su vam pomogla da promenite lični opis vašeg telefona, međutim mi se ne zaustavljamo i nastavljamo dalje, nakon uputstva “Kako instalirati Google tastaturu sa material design-om?” rešili smo da vam pokažemo nekoliko Android animacija koje se pokreću pri uključivanju telefona. One se ustvari nazivaju “boot animation” a njih instalirate ako je vaš telefon root-ovan, to je jedini uslov. Ako nemate root-ovan telefon, OVDE pogledajte uputstvo koje će vam pomoći da ga root-ujete, a OVDE pogledajte šta je root.

OVDE pogledajte detaljno uputstvo kako da instlairate boot animaciju!

>> Kako instalirati novu boot animaciju na Android uređaj? <<

Pre nego što započnete bilo šta morate da odaberete neku boot animaciju a mi smo vam pripremili 10 najlepših:

*Preuzmite klikom na njegov naziv



>> Ambis <<

>> Ruža <<



>> Meduza <<

>> Ekvilajzer <<



>> Dijamant <<

>> Kristali <<

>> Dragi kamen <<

>> Pahuljice <<

>> Srce <<

>> Abstraktna lopta <<