Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako lako i brzo preuzeti pesme sa SoundCloud ili YouTube sajtova?

Kako lako i brzo preuzeti pesme sa SoundCloud ili YouTube sajtova?

Evo kako da preuzmete bilo koju pesmu sa SoundCloud ili YouTube sajtova na jedan vrlo jednostavan i brz način! Sve što vam treba je link ka pesmi…

U više navrata smo vam pisali o tome kako možete skinuti video ili pesmu sa YouTube sajta. Međutim, ni jednom do sada vam nismo napravili uputstvo kako se skidaju pesme sa SounCloud sajta koje inače nisu dostupne za preuzimanje. 

 



U današnjem uputstvu ćemo upravo to uraditi. Pride, aplikaciju koju budemo koristili za skidanje pesama sa SoundCloud-a možete iskoristiti za skidanje pesama sa YouTube-a. To imajte na umu…

1. Aplikacija koja će vam biti potrebna se naziva “Peggo”. Ona se ne može preuzeti sa Google Play prodavnice već samo sa ovog LINKA.

2. Ukoliko nikada do sada niste instalirali aplikaciju sa memorije telefona, onda na ovom LINKU imate detaljno uputstvo kako se to radi.

3. A ukoliko znate kako se instalira aplikacija sa memorije telefona, onda to za vas neće biti nikakav problem. Sledeće što treba da uradite je da pronađete pesmu na SoundCloud-u ili YouTube-u i kopirate URL ka njoj.

4. Postoji mogućnost da pretražite pesmu direktno iz aplikacije (koristi YouTube kao izvor). Mi smo probali i možemo vam reći da su sve pesme koje smo uneli bile na raspolaganju za preuzimanje.

5. U slučaju da ste kopirali link, jednostavno ga nalepite perko panela za pretragu Peggo aplikacije.



6. Kada nalepite link pojaviće se novi prozor u kom možete odrediti od koje do koje sekunde će se snimiti pesma na memoriju vašeg uređaja.

7. Nakon što podesite sve što vam odgovara, samo dodirnite na plavi taster “Record MP3” i pesma će vrlo brzo biti preuzeta. To je sve!

Ono što nam se baš dobada kod ove aplikacije je to što čuva i “Art work” tj. poster izvođača za album pesme koju ste preuzeli. Naravno, dopada nam se što jednostavno možemo da pokrenemo aplikaciju, unesemo naziv pesme i vrlo brzo je preuzmemo. Prednost ove aplikacije je to što možete selektovati od koje do koje sekunde želite da se pesma preuzme pa tako vrlo lako možete kreirati i melodiju zvona za vaš telefon.

>> Kako pronaći i postaviti zanimljive melodije za obaštenja ili zvono telefona!? <<



Što se iOS uređaja tiče, oni mogu pristupiti ovom LINKU u putem web servisa preuzeti pesmu koja ima odgovara. Procedura je identična kao i sa aplikacijom. Nalepi se link, odredi od koje, do koje sekunde će se pesma sačuvati i to je to!