Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei Honor 6 Plus: Telefon kojem meci ne mogu ništa!

Huawei Honor 6 Plus: Telefon kojem meci ne mogu ništa!

Telefon velike dijagonale, vrhunskih komponenti, snažne izrade i telefon sa dve zadnje kamerice! 

16. decembra 2014. godine u Beijing-u, Huawei je predstavio novi telefon visoke klase: Huawei Honor 6 Plus. Njihov poslednji telefon Honor 6 koji se prošlog meseca pojavio na policama radnji širom evrope ima veoma povoljnu cenu kada se uzme u obzir šta telefon nudi!

Znamo da najnoviji model nosi naziv Honor 6 Plus što iz imena možemo da naslutimo da je uređaj veće dijagonale za razliku od Honor 6 modela. Honor 6 Plus odlikuje 1080p ekran dijagonale 5.5 inča i nekoliko blagih unapređenja po pitanju komponenti!



Huawei Honor 6 Plus

  • 5.5 inča, 1920×1080 LCD ekran
  • Octa-core Kirin 925 SoC, sa koprocesorom I3 koji koristi veoma malo energije i služi za obavljanje fitnes zadataka i saradnju sa fitnes uređajima.
  • 3GB RAM-a
  • 16GB/32GB interne memorije
  • Dve zadnje kamerice od 8 MPx
  • 128GB MicroSD maksimalno proširenje
  • 3600mAh baterija
  • Cat 6 LTE Dual SIM kompatabilnost

On takođe poseduje infrared odašiljač koji korisnicima omogućava da telefonom manipulišu sa svim multimedijalnim uređajima koji komuniciraju putem infrared-a. Uređaj pokreće potpuno modifikovan EMUI 3.0 Android ROM. Međutim ovo nije model telefona koji je samo veća verzija od svog prethodnika, zapravo Honor 6 Plus sadrži nešto što ni jedan drugi Huawei nema!

Huawei Honor 6 Plus ima dve zadnje kamerice od 8 MPx koje prave neverovatno dobre fotografije! Ove dve kamerice, koje se nalaze jedna pored druge, prave dve fotografije odjednom i tako im daju dubinu kako bi fotografija izgledala kao da je načinjena na nekom profesionalnom fotoaparatu! Korisnik može naknadno da određuje fokus, tako da ne mora da gubi vreme pri okidanju. Ovaj sistem je koristio i HTC na One (M8) modelu sa UltraPixel senzorima. Kako specifikacije govore, Huawei Honor 6 Plus ima vrhunski senzor koji omogućava bolje fotografisanje u slabije osvetljenom prostoru. Obožavatelji fotografisanja će se oduševiti kada saznaju da se sočiva mogu prilagođavati od f/0.95 pa sve do f/16!

Kako bi još više namamili kupce Huawei ih nagrađuje sa 100GB besplatnog Cloud skladištenja i besplatan pristup WiFi tačkama kojih ima preko 8 miliona širom sveta. Što se cene tiče ona varira u zavisnosti od verzije, ona se kreće od 300 evra pa do 375. Nemojte se uvrediti kada kažemo, šteta što ne živimo i Kini!  Poslednjih godina kinesko tržište je prepuno telefona visoke klase po jako niskim cenam što nas malo razočarava obzirom da smo mi ovde u Evropi.

Ne samo da je Honor 6 Plus vrhunski telefon sa niskom cenom, već je to uređaj kome meci ne mogu ništa. Kako bi iz Huawei-a pokazali da je u pitanju kvalitetno izrađen mobilni, napravili su video koji demonstrira da je Honor 6 Plus otporan na metke!