Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

OnePlus Buds slušalice imaju ozbiljan problem!

OnePlus Buds slušalice imaju ozbiljan problem!

U poslednje vreme pojavljuju se informacije da OnePlus Buds slušalice imaju problem sa čudnim kvarom.

OnePlus Buds otkazuju i levo i desno! Tačnije, uglavnom samo leva. Čini se da mnogi kupci OnePlus Buds slušalica imaju čudan kvar, ostavljajući levu slušalicu potpuno tihom, bez načina da je povrate. Više o ovom problemu pročitajte u nastavku teksta.

 Sa cenom od 80 USD OnePlus Buds mogu biti odlična jeftinija alternativa Apple AirPods-u, ali naravno, to je tačno samo kada stvarno rade. Pogođeni kupci se podstiču da zamene bubice pod garancijom, mada izgleda da ni nove jedinice nisu imune na problem.

Veći broj kupaca se žalio na OnePlus forumu da im je leva bubica prestala da pušta zvuk posle nekoliko dana ili nedelja korišćenja. Većina korisnika još uvek može da koristi funkciju tapkanja u bubici, ali neće ispuštati zvuk. Ponovno povezivanje i resetovanje bubica takođe ne funkcioniše za većinu korisnika.

OnePlus Buds

Neki kupci imaju malo više sreće ako to možete tako nazvati. Član foruma izveštava da zvuk nasumično prestaje da se reprodukuje u njihovoj levoj slušalici, ali isključivanje i uključivanje Bluetooth-a na telefonu zbog ponovne konekcije rešava problem - sve dok leva bubica ne odbije da ponovo reprodukuje zvuk.

OnePlus Buds

OnePlus nudi zamene u garanciji, ali vlasnik Buds-a koji nam se obratio izveštava da je levi komad njegovog novog seta ponovo odbio da radi. Predstavnik podrške za OnePlus rekao mu je da se radi o hardverskom nedostatku, a ne o grešci u firmveru, što bi bilo loše - mnogo više jedinica bi moglo slučajno da otkaže, a ako ne postoji softverska ispravka, mnogo više vlasnika bi moglo tražiti zamenu.