Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Adhell je besplatna aplikacija za blokiranje reklama telefonu!

Adhell je besplatna aplikacija za blokiranje reklama telefonu!

Ovo je aplikacija otvorenog koda koja služi za blokiranje reklama na Android telefonima i koja se može preuzeti sa Google Play prodavnice. Inače, ova aplikacije je pogodna za Samsung uređaje koji imaju SafetyNet proveru, a koju AdHell vrlo lako zaobilazi. 

Mi u suštini nemamo ništa protiv reklama. Tačnije, mi živimo od njih. Mežutim, postoje oni preteraju pri oglašavanju. Postoje oni koji san naveli da mrzimo reklame. Totalno vas razumemo ukoliko rešite da preduzmete nešto povodom toga.



Shodno tome, rešili smo da vam pišemo o jednoj vrlo zanimljivoj aplikaciji koja može da blokira sve te neželjene reklame koje niotkud iskaču preko celog ekrana telefona. Radi se o Adhell aplikaciji koju bez problema možete preuzeti sa Google Play prodavnice. Ono što možda može biti problem tj. kvaka za vas je to što telefon mora biti root-ovan.

Da se ne ponavljamo iz teksta u tekst, više o root-ovanju pročitajte na priloženim linkovima:



>> Šta je ROOT, Recovery i Custom ROM? <<

>> Kako “rutovati” telefon? <<

>> Kako root-ovati Android uređaj pomoću aplikacije! (VIDEO) <<

>> Kako root-ovati telefon ili tablet bez narušavanja garancije! <<

OK, ali ša je sa Samsung telefonima? Šta sa onima koji ne smeju da rutuju svoj Samsung telefon zbog SafetyNet provere? Pa, pisali smo vam o tome! Sećate li se Magisk-a? Čak smo vam pisali i o tome šta zanači systemless root-oavnje, koje ustvari Magisk i postiže.

Uglavnom, AdHell bez problema radi i na Samsung telefonima sa SafetyNet proverom te vas to ne treba brinuti. Dakle, AdHell efikasno može blokirati reklame na nivou celog sistema, bez prekomernog konzumiranja baterije.

AdHell aplikacija dolazi i sa takozvanim “Package Disabler-om” koji vam omogućava da zaustavite i blokirate gomilu neželjenih servisa samog telefona, potpu Bixby-a! U slučaju da želite, na GitHub-u možete pronaći stranu posvećenu AdHell-u, a na Google Play prodavnici možete besplatno preuzeti aplikaciju.



*Napomena

Ukoliko ne koristite VPN servise, onda se može desiti da AdHell ne bude dostupan za vaš region. Evo uputstva koje vam može pomoću da zaobiđete ovaj problem:

>> Kako instalirati aplikacije koje nisu dostupne za vaš region? <<

Alternativni link za aplikaciju:

AdHell 2 - XDAdevelopers.com