Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako promeniti ikonice na Android telefonu?

Kako promeniti ikonice na Android telefonu?

Dosadio vam je izgled ikonica koje koristite već duže vreme? Nije problem, evo kako možete da instalirate novu temu i tako osvežite telefon.

Pogledajte ove predivne teme za ikonice! Jednostavno su prelepe i osvežavajuće! Nećemo mnogo govoriti o tome da pre ili kasnije, korisnicima svoj telefon postane monoton. Srećom, kod pametnih telefona to je rešiv problem i uz pomoć nekoliko aplikacija uređaj se može osvežiti!

 



Znamo svi da root-ovanje i instaliranje modifikovanih Android verzija nije opcija koja će zadovoljiti većinu korisnika pametnih telefona. Pored komplikovane procedure instaliranja customROM-a, narušava se i garancija. Dakle, dovoljno veliki razlozi da se ovaj način za sada preskoči (barem dok garancija ne istekne). Drugi način je instaliranje Launcher-a tj teme koja menja kompletni početni ekran i fioku sa aplikacijama odnosno meni. Teško je naći Launcher koji nam u potpunosti odgovara, zato je instalacija Launcher-a nepotpun pokušaj da se telefon osveži.

Mi smo odabrali tri najpopularnija i najinteresantnija Launchera za koje smatramo da su vredni vaše pažnje. Na priloženom LINKU pogledajte koji su to Launcher-i, pročitajte šta je to što ih čini popularnim i instalirajte ih sa priloženih linkova u tom tekstu!

>> TOP 3 Teme za Android uređaje <<

Kako bi sve spakovali po svom ukusu stvoren je Beautiful Icon Styler! Zahvaljujući potpuno novoj aplikaciji koja je dostupna na Google Play prodavnici, možete da primenite razne teme za ikonice na svim poznatim i popularnim Launcher-ima. Što je najbitnije bez root-ovanja i čačkanja po sistemu. Na žalost ili sreću, kako kome, aplikacija je dostupna samo za probu, za intezivnije korišćenje neophodno je da platite simboličnih 0,99$. Predlažemo da probate Beautiful Icon Styler i ako vam se dopadne kako ona funkcioniše molimo vas da je kupite. Gledajte na tu kupovinu kao na investiciju. Ako ekipa koja je stvorila ovo remek delo zaradi dovoljno novca da opstane na tržištu, onda u skorijoj budućnosti možemo da očekujemo još aplikacija poput ove! Međutim ako ste osoba koja iz nekog razloga ne želi da plati, mi ćemo vam priložiti link gde možete punu verziju besplatno da preuzmete.

>> Beautiful Icon Styler - Probna Verzija <<
>> Beautiful Icon Styler - Puna Verzija <<

*Pri preuzimanju pune verzije Beautiful Icon Styler aplikacije Google će vas upozoriti da preuzimate zaraženu datoteku, što je naravno netačno. Njihov sistem tu datoteku vidi kao virus jer je modifikovana da radio kao da je plaćena.

*Za instalaciju Beautiful Icon Styler aplikacije neophodno je da imate štikliranu opciju “nepoznati izvori”, na ovom LINKU pogledajte kako da to obavite. 

Kako instalirati Beautiful Icon Styler

Preuzmite aplikaciju sa priloženog linka i instalirajte je.



Kada se instalacija završi, startujte Beautiful Icon Styler. U samom startu bićete upozoreni da je aplikacija probnog karaktera i da morate platiti za punu verziju. Ako ste preuzeli Beautiful Icon Styler Full, onda ćete startovanjem aplikacije jednostavno doći do početne stranice na kojoj možete odabrati besplatne teme za vaš telefon. Naravno, tu je i opcija za kupovinu tema. Dodirom na bilo koji od priloženih dva naslova preusmeravate se na stranice kojima se takođe može pristupiti prevlačenjem prsta na levu stranu preko ekrana. Na tim stranicama pronađite temu koja vam se najviše dopadne i dodirnite na “get it”.

Tim dodirom direktno pristupate Google Play prodavnici i stranici sa koje možete preuzeti temu. Preuzmite temu dodirom na “install”, zatim se vratite u Beautiful Icon Styler.



Još malo i telefon je kompletno osvežen! Nova tema za ikonice koju ste upravo preuzeli trebalo bi da se pojavi na listi početne stranice Beautiful Icon Styler-a. Odmah pored ikonice i naslova, sa desne strane ćete naći taster “applay”. Dodirom na njega primenjujete temu.



Čestitamo, uspešno ste osvežili vaš telefon i uštedeli novac nekupujući sebi nov!

 

Pogledajte video upustvo koje su napravili kolege iz PhoneArena.com :