Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Truecaller 12 omogućava snimanje poziva i prikazivanje videa pre javljanja! (VIDEO)

Truecaller 12 omogućava snimanje poziva i prikazivanje videa pre javljanja! (VIDEO)

Snimite telefonske pozive koristeći aplikaciju Truecaller 12. Osim snimanja poziva, tu su i mnoge druge korisne i zanimljive opcije i funkcije.

Aplikacija Truecaller je 2009. godine nastala kako bi korisnicima omogućila identifikaciju brojeva koji nisu u imenku. Vremenom je Truecaller aplikacija proširila svoje mogućnosti do te mere da se sada može koristiti za SMS dopisivanje, za pametnije beleženje istorije poziva, za kupovinu i još mnogo toga.

 



Nedavno se pojavila informacija da Truecaller trenutno ima preko 300 miliona aktivnih korisnika na mesečnom nivou. Ova statistika je na globalnom nivou, ali nekih 70% korisnika je iz Indije.

Nova verzija Truecaller 12 je dobila neke nove funkcije koje će sigurno biti zanimljive mnogima. Pre svega, svi korisnici Truecaller 12 aplikacije će moći da snime svoje telefonske pozive, ali i da zabeleže kratak video koji će se prikazati osobi koju pozivaju pre nego što se ona javi.

Sto se samog izgleda tiče, Truecaller 12 nema nekih značajnih promena. Nova verzija dolazi sa razdvojenim sekcijama za pozivanje i SMS dopisivanje. To je nešto što su korisnici najviše tražili tako da je to i jedna od najprimetnijih vizuelnih promena. Funkcija “Video Caller ID” je ustvari tu kako bi korisnicima omogućila da naprave kratak video od 10 sekundi, a koji će se prikazati osobi koju pozivaju. Postoje i šabloni koji mogu da se iskoriste u ovu svrhu. Bitno je da znate da Video Caller ID funkcija radi ukoliko obe strane koje učestvuju u telefonskom razgovoru imaju Truecaller 12 aplikaciju. 

Prethodno je opcija snimanja telefonskih poziva bila rezervisana samo za korisnike koji plaćaju licencu. To više nije slučaj pa i oni korisnici koji koriste besplatnu verziju Truecaller aplikacije će moći da snimaju telefonske pozive. Postoji mogućnost da nekim korisnicima ova opcija bude deaktivirana usled zakonskih restrikcija koja njihova zemlja nalaže.

Što se tiče onih korisnika koji su zakupili Gold ili Premium licencu, Truecaller 12 i za njih donosi neke novitete. Oni će moći da aktiviraju čitanje imena kontakta koji vas poziva tako da ne morate ustajati ukoliko vas poziva neko manje važan. Takođe, postoji i korisna “ghost call” funkcija koja Gold i Premium korisnicima omogućava da naprave lažan poziv. Nećemo ulaziti u to na koji način ovo može da bude vrlo korisno. 



Truecaller 12 možete preuzeti sa Google Play prodavnice, a u zavisnosti od regiona u kojem se nalazite, nadogradja će biti dostupna pre ili kasnije.

>> Truecaller 12 - Google Play Prodavnica <<

Ako ipak ne želite da čekate, onda preuzmite Truecaller sa APKMMirror sajta:



>> Truecaller 12 - APKMirror.com <<