Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Novi Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket stigli u Srbiju! (VIDEO)

Novi Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket stigli u Srbiju! (VIDEO)

Kompanija Huawei je u Beogradu, prvog februara, svečano predstavila svoje najnovije premium telefone: Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket.

Huawei P50 Pro je već duže vreme prisutan u Kini te sam uređaj nije baš tako nov, ali jeste na našem tržištu.

 



Dok je, sa druge strane, Huawei P50 Pocket, čiji se ekran može presaviti na pola, zapravo noviji uređaj kojeg smo prvi put mogli da ugledamo pre samo par meseci.

U muzeju savremene umetnosti su svi prisutni imali prilike da se upoznaju sa mogućnostima Huawei P50 Pro i Pocket telefona. Fokus je naravno bio na fotografske mogućnosti tih uređaja te su street artisti Jana Danilović i Andrej Žikić - Artez, izložili svoje radove koji su inspirisani inovacijama iz oblasti fotografije.

 

Ti radovi su praćeni i manjim formatom koji predstavlja realističan prikaz boja koje su zabeležene kamerama Huawei P50 Pro i Pocket telefona.



Događaju su prisustvovali novinari, influenseri i brojne javne ličnosti. Svi prisutni su učestvovali u jednoj maloj nagradnoj igri gde je bilo potrebno napraviti neku zanimljivu fotografiju pomoću Huawei P50 Pro telefona. Tvorac najbolje fotografija je nagrađen upravo jednim tim Huawei P50 Pro telefonom.

Super je to što Huawei ponovo, u punom svom sjaju, nastupa sa premium uređajima i u Evropi tj. kod nas. Nakon kreativne prezentacije koju je tim iz Huawei kompanije sproveo, ali i našeg kratkog upoznavanja sa Huawei P50 Pro i P50 Pocket telefonima, stekli smo vrlo pozitivan utisak.



Sve ono što smo navikli kod Huawei premium uređaja je dalje tu, što podrazumeva vrhunsku izradu, zanimljiv dizajn, sjajan ekran i fenomenalne kamere.

Odu ševio nas je noćni režim Huawei P50 Pro i Pocketh telefona, kao i fenomenalna implementaciju savitljivog ekrana. Naime, kada se Huawei P50 Pocket zaklopi, ekran perfektno ravno leži.



Mehanizam za preklop je veoma kvalitetno izrađen, a cirkularni dizajn kamera i sekundarnog ekrana je po našem mišljenju odlično izveden.

Više o predstavljenim uređajima ćete svakako moći da sazante u našim narednim videima, ali do tada, evo jedne korisne informacije. Novi Huawei P50 Pro i P50 Pocket telefoni će biti dostupni za kupovinu od 7. februara kako u prodavnicama, tako i putem mrežnih operatera.