Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati novu boot animaciju na Android uređaj?

Kako instalirati novu boot animaciju na Android uređaj?

Pogledajte kako da uz pomoć aplikacije “Boot Animations * Root” promenite vašu fabričku boot animaciju!

Vremenom vam dosade fabričke boot animacije i jednostavno zaželite promene. Mi smo rešili da vam pomognemo u tome i napravimo uputstvo koje će vam pomoći da instalirate nove boot animacije. Instaliranje je krajenje jedostavno uz pomoć aplikacije “Boot Animations * Root”. Jedini uslov koji morate da ispunite je da imate root-ovan telefon. Ako nemate root-ovan telefon, OVDE pogledajte uputstvo koje će vam pomoći da ga root-ujete, a OVDE pogledajte šta je root.

Aplikaciju “Boot Animations * Root” možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA.



Nakon preuzimanja startujte aplikaciju, pri podizanju aplikacije ona će zatražiti pristup root-u, vi joj to obavezno dozvolite jer bez pristupa root-u nećete uspeti da uradite ništa. Primetićete da se na vrhu početne stranice nalaze tri naslova:

  • Server - U okviru ovog naslova možete preuzeti sa interneta boot animaciju kako bi ste je primenili na svoj telefon. Između ostalog ova stranica je i podrazumevana
  • Randomize - Ovo je naslov ispod kog možete videti sve boot animacije koje želite nasumično da se menjaju svaki put kada palite telefon. Ovo je omogućeno kupovinom licence
  • Local - U okviru ovog naslova možete naći boot animaciju i dodirom na nju primeniti je.

 

Sada kada znate šta ova tri naslova znače i šta oni podrazumevaju pretpostavljamo da ste shvatili i sami kako da primenite novu boot animaciju. Međutim kako bi ste bili sigurni uputićemo vas šta da radite sledeće.

Ako želite možete preuzeti punuđene boot animacije koje aplikacija nudi i primeniti je direktno sa početne stranice “server” dodirom na animaciju. Kada se pojavi mali prozorčić sve što treba da učinite je da dodirnete na “install”.



Animacija će se prvo preuzeti pa potom automatski instalirati.

Ako ste već preuzeli neku boot animaciju koju smo vam mi predložili ili sa nekog drugog sajta, morate dodirnuti na naslov “Local”. Tu praktično pristupate menadžeru datoteka gde pomoću njega treba da locirate boot animaciju koju ste preuzeli sa interneta. Mahom se to nalazi u folderu “Download”. Dodirom na preuzetu boot animaciju pojaviće vam se prozorčić gde vi trebate potvrditi instalaciju dodirom na “install”.

Eto to je cela priča, veoma jednostavno i lako! Pogledajte 10 novih boot animacija i preuzmite ih sa priloženog LINKA:



>> 10 najlepših “boot” animacija za vaš Android uređaj! <<

Ako slučajno naiđete na neke poteškoće pri radu i primenjivanju nove boot animacije slobodno nas kontaktirajte na zidu naše Facebook stranice ili na ovom LINKU.