Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati okrugli vidžet sat sa Moto Z telefona?

Kako instalirati okrugli vidžet sat sa Moto Z telefona?

Evo kako da instalirate novi okrugli vidžet sa Moto Z telefona koji prikazuje vreme, datum i vremensku prognozu.

Motorola je pre par nedelja bila u centru pažnje budući da su predstavili svoj novi telefon Moto Z. Ako izuzmemo sve dobre poteze koje je Motorola načinila sa hardverom novog telefona, softverski deo uopšte nije zapostavljen. Želimo da istaknemo pre svega njihov okrugli sat vidžet koji se može pronaći samo na određenim modelima Moto Z linije.

 



Ok, ali šta je sa ostalim Moto telefonima? Hoće li oni imati prilike da probaju novi vidžet? Pa, možda i hoće ukoliko pronađu ovo uputstvo. Danas ćemo vam pokazati kako da instalirate novi Moto Z vidžet na svoj Moto telefon. No, za portovanje ovog vidžeta je zaslužan XDAdevelopers član/programer “gourabpa”.

Imajte na umu da vaš telefon treba da bude root-ovan, da ima otključan bootloader i da ima instaliran TWRP. Za nekog ko se modifikacijom svog telefona nije bavio do sada, ovo može da zvuči komplikovano. Međutim, za ostale je ovo “mačiji kašalj”.

Postoje dve verzije vidžeta koje se mogu flešovati iz custom recovery-a:

>> Circle Clock Widget - Zatamljena pozadina <<

>> Circle Clock Widget - Svetla pozadina <<



Međutim, postoji i .apk verzija koja se instalira sa memorije telefona:

>> Circle Clock Widget.apk <<

Ne želimo da pravimo korak po korak uputstvo jer smo sigurni da znate da flešujete .zip datoteku iz TWRP Recovery-a. Što se .apk verzije tiče, nju instalirate kao i svaku drugu aplikaciju sa memorije telefona. U slučaju da ne znate kako se to radi, OVDE imate uputstvo.