Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Apple je predstavio nove iPhone SE telefone gde je rešio njihov najveći problem!

Apple je predstavio nove iPhone SE telefone gde je rešio njihov najveći problem!

Apple je u pre dva dana, veoma tiho, predstavio nove iPhone SE telefone čija je memorija za skladištenje podataka unapređena.

Stariji modeli iPhone SE telefona su dolazili sa 16 i 64 GB interne memorije što je često bio problem, pogotovu za model sa 16 GB. Sada, interna memorija je duplirana pa tako imamo dva nova iPhone SE telefona sa 32 i 128 GB interne memorije.

 Oba telefona su trenutno označena kao nedostupna na zvaničnom Apple sajtu. Apple navodi kako će ove dve nove verzije iPhone SE telefona biti dostupne od sutra, 24. marta. Inače, sve ostale karakteristike su ostale iste kao i kada su se iPhone SE telefoni pojavili, prošlog marta, 2016 godine.

iphone SE

Neke možda neće obradovati ta jedina promena koja se odnosi samo na internu memoriju iPhone SE telefona, ali neke i hoće sa obzirom na to da cena nije promenjena. Model sa 64 GB će koštati 399$, a model sa 128 GB 499$.

Ova ispravka koju je Apple izveo nad iPhone SE telefonima će svakako dovesti do toga oni i dalje budu jedni od najboljih kompaktnih telefona.