Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LG će predstaviti telefone srednje klase sa ozbiljnim karakteristikama!

LG će predstaviti telefone srednje klase sa ozbiljnim karakteristikama!

LG se sprema da osvoji svetsko tržište srednjom klasom mobilnih telefona vrhunskih karakteristika po pristupačniim cenama!

Nedelju dana pre MWC 2015, LG je najavio novu liniju pristupačnih telefona za koje se očekuje da će biti dobro prodavani, barem kada je srednja klasa telefona u pitanju. Lepa vest je da će ti modeli imati takve karakteristike da im pojedini premium telefoni mogu zavideti. Ono što znamo je da će LG predstaviti četri nova LG modela: LG Joy, LG Spirit, LG Leon, i LG Magna.

LG Spirit i LG Magna će imati zakrivljeni ekran čiji će zakrivljeni luk imati obim od 3000mm, 3G ili LTE povezivanje. LTE verzija će imati zadnju aluminijumsku masku dok će 3G imati zadnju masku načinjenu od plastike. LG Magna ide sa ekranom od čak 5 inča, 5 MPx prednjom kamerom i 8 MPx zadnjom kamericom.Srce ovog uređaja je četvorojezgrani procesor, a tu je naravno i zamenljiva baterija koja sve ovo napaja pomoću 2.540 miliampera. LG Spirit deli iste karakteristike sa Magna-om stim da Spirit ima ekran dijagonale 4.7 inča.



LG navodi da su “in-touch” ekrani koji ovi modeli sadrže doprineli tome da konstrukcija telefona bude znatno tanja. Ova tehnologija omogućava senzorima za dodir da budu implementirani direktno u ekran. Znači, ovi ekrani nemaju dodatan sloj namenjen za regulisanje dodira. Osim toga, ovi ekrani su mnogo precizniji, brži i jasniji.

Novi LG Leon ide sa ekranom od 4.5 inča, dok je LG Joy najmanji član ekipe sa 4 inča. Ova dva modela su spakovana kompaktno, praktično i krajnje kvalitetno. Jako su zgodni za korišćenje, a i lako staju u bilo koji džep. Sva ova nova LG modela srednje klase sadrže korisnički izgled i iskustvo koje sadrže dosadašanji LG telefoni visoke klase.

Tu je i “Gesture Shot” funkcija koja korisnicima omogućava da prave selfi fotografije na razdaljini i do čak od 1.5 metra. Presednik LG Electronics kompanije iz odseka mobilne komunikacije i CEO, Juno Cho je rekao:

“Novi kolekcija LG telefona srednje klase nastavlja naše nasleđe ponudom neverovatnih pametnih telefona po razumljivim cenama. Sa našim novim telefonima srednje klase, sve više i više korisnika koji budu rešili da kupe nov telefon odlučiće se da pokucaju na vrata LG-a!”

Ova četri nova modela će “furati” Android 5 LolliPop direktno iz kutije. Kao i uvek za sada nemamo informacije o cenama. Ipak dovoljno je to što ćemo ih za nedelju dana videti na sceni “Svetskog Mobilnog Kongresa” tj. MWC (eng. Mobile World Congress).