Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Camera sa Pixel 3 telefona je dostupna za preuzimanje!

Google Camera sa Pixel 3 telefona je dostupna za preuzimanje!

Preuzmite novu Google Camera aplikaciju koja je portovana sa Pixel 3 telefona, a koja donosi nov korisnički izgled i podršku za RAW.

Sada kada su Pixel 3 i Pixel 3 XL telefoni zvanično predstavljeni, određene aplikacije koje su karakteristične za njih su počele polako da se pojavljuju u formi “porta”.

 



Dakle, već sada možemo nekoliko portovanih Google Pixel 3 aplikacija da preuzmemo i instaliramo na starije modele Pixel telefona koji su se nadogradili na Android 9 Pie.

>> Saznajte sve novim Pixel 3 i Pixel 3 XL telefonima! [Karakteristike i Cena] <<

Kada je reč o Google Camera aplikaciji, glavna razlika je sam korisnički izgled. Pa tako, panel sa dodatnim opcijama koji boravi sa leve strane ekrana je uklonjen. Umesto toga, nova Google Camera donosi nekoliko režima, što nama dobro poznatih, što nekoliko novih.

A ako želite da pristupite dodatnim opcijama i režimima, onda je potrebno pristupiti sekciji “more” koja je ovaj put smeštena odmah iznad tastera za okidanje.

Dodirom na taster “Settings” se može pristuputi određenim opcijama za podešavanje same kamere. Među tim podešavanjima, u okviru kategorije “Advanced”, se može pronaći i dugo čekana podrška za RAW fotografisanje.



Promene se mogu primetiti i kod Panorama režima gde umesto navodećih tačkica imamo strelilce. I to je to! Ništa nešto specijalno novo Google Camera za sada ne donosi. One režime kao što je noćni, super-res zoom, top shot i sl. čekaju i sami Pixel 3 telefoni kroz jednu od narednih nadogradnja. No, sigurni smo da će i oni biti portovani u dogledno vreme nakon zvaničnog pojavljivanja na Pixel 3 i Pixel 3 XL telefonima.

Za sada nije loše probati Google Camera aplikaciju sa drugačijim korisničkim izgledom i podrškom za RAW. Budući da Google Camera v6.1 još nije dostupna za naš region putem Google Play prodavnice, evo linka gde je možete preuzeti u APK formatu:

>> Google Camera v6.1 <<