Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Microsoft To Do aplikacija za Android i Windows je odlična za organizaciju!

Microsoft To Do aplikacija za Android i Windows je odlična za organizaciju!

Jedna od najboljih aplikacija za organizaciju zadataka je Microsoft To Do, a može se preuzeti na svim vodećim operativnim sistemima. 

Ukoliko ste u potrazi za aplikacijom koja će vam pomoći da se bolje organizujete sa svojim obavezama, a pritom koristite Android i Windows uređaje, onda ćete sigurno biti oduševljeni Microsoft To Do aplikacijom.

 



Radi se o jednoj vrlo jednostavno dizajniranoj aplikaciji sa intuitivnim korisničkim izgledom. To je ono što mnoge današnje aplikacije za organizaciju zapravo ne poseduju. Obično usled razvoja tih “To Do” aplikacije one vremenom prerastu u nešto drugo ili previše komplikovano.

Microsoft To Do se svega sjajno sihronizuje između vašeg mobilnog telefona i računara na kojem radite što je odgromnog značaja. Preko telefona lako možete u hodu da unesete zadatak ili obavezu koju treba da obavite, a na računaru kasnije da sve to pregledate ili da dobijete obaveštenje tj. podsetnik. 

Na Windows 10 uređajima, Microsoft To Do aplikacija može da se prikaže u velikoj pločici što automatski znači da ćete svaki put kada pristupite start panelu imati kratak uvid u nadolazeće zadatke. 

Резултат слика за Microsoft To Do Hands On

 

Zadatke unosite na jednostavan način. Prosto upišete naslov zadataka i dodirnete na “Add Task”. Njih možete dodavati ili kasnije sortirati prema datumu, prema važnosti ili prema tome ko ih treba obaviti (u slučaju da su u pitanju timski zadaci). Dakle, možete sami kreirati liste sa zadacima i tako još bolje organizovati svoje obaveze.



Budući da se Microsoft To Do sjajno sinhronizuje između telefona i računara na bazi vašeg Microsoft naloga, u mogućnosti da svoje zadatke singhronizujete i sa kalendarom. Osim kalendara, tu su i podsetnici, opcija za ponavljanje, opcija dodavanje na dnevnu listu zadataka, period isteka i polje za dodavanje beleške i neke datoteke.

Čak je moguće dodavati i korake prema kojim će se zadatak obavljati što samo pokazuje koliko je Microsoft To Do zapravo kompletna aplikacija za organizaciju zadataka.  Ti koraci se mogu štiklirati, a naslov koraka unosite sami. 


Kao što vidite, vrlo jednostavna aplikacija, bogata korisnim funkcijama. Naravno, sve se sinhronizuje sa vašim Microsoft nalogom te usled dodavanja nekog novog Windows ili Android uređaja, vaši zadaci će se pojaviti čim se prijavite na svoj nalog. I ne samo to! Vi vašim zadacima uvek možete pristupiti i putem internet pregledača na adresi:

>> To-Do.Microsoft.com<<



Sjajne vesti su i to da je Microsoft To Do aplikacija za Android uređaje dobila neke nove opcije po pitanju estetike. E sada, treba da znate da vrlo lako možete vizuelno prilagoditi izgled Microsoft To Do apikaciju za Windows uređaje.

Da se razumemo, postoji mnogo drugih izuzetnih aplikacija koje vam pomažu oko organizacije obaveza. Neke su prilično napredne i ako vam je to potrebno, onda svakako treba izabrati tako nešto. Primera radi, Google Keep je aplikacija koja pored opcija za organizaciju ima i neke druge opcije kao što su podsetnici na bazi lokacije. 



>> Kako podesiti podsetnik na bazi lokacije! <<

Ali Google Keep je aplikacija za sve namene, dok nam Microsoft To Do više leži za zadatke koje korisnik treba obaviti na svom poslu. Uz aplikaciju “Working Hours”, Microsoft To Do je pravi alat za produktivniju svakodnevnicu i organizaciju svojih freelance ili poslovnih obaveza.

>> Kako pratiti vreme provedeno u radu na računaru? [Windows, Android] <<

Microsoft To Do aplikaciju možete preuzeti sa priloženih linkova:

>> Android - Microsoft To Do <<

>> iOS - Microsoft To Do <<

>> Windows - Microsoft To Do <<