Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Messenger aplikacija za SMS dopisivanje je putem poslednje nadogradnje stekla neke nove funkcije!

Messenger aplikacija za SMS dopisivanje je putem poslednje nadogradnje stekla neke nove funkcije!

Google Messenger aplikacija za SMS dopisivanje je dobila nadogradnju na v1.4 i tako postala jedna od najboljih u tom segmentu. 

Ukoliko slučajno koristite Google-ovu, predivnu apliakciju za SMS dopisivanje, Google Messenger, onda ćete biti srećni kada vam kažemo da je stigla nova zakrpa za nju. Pre par dana, Google Messenger je dobio zakrpu koja podrazumeva nekoliko rešenja, stikere i opcija za deljenje lokacije.

 



Ukoliko se do sada niste upoznali sa ovom aplikacijom možda je pravo vreme da to uradite. Ili je odmah preuzmite sa ovog LINKA ili pre toga prvo nešto više pročitajte o njoj na priloženom linku:

>> Preuzmite novu Google Messenger aplikaciju za SMS dopisivanje! <<

Poslednja, malo krupnija, nadogradnja se dogodila u novembru mesecu 2014 godine. Tada nam je Google omogućio razmenu GIF fotografija. Nešto više o toj nadogradnji pročitajte na priloženom linku:

>> Google Messenger aplikacija za SMS dopisivanje je upravo dobila podršku za GIF fotke! <<

Znamo da neće svi biti oduševljeni ovom zakrpom ali verujemo da je mnogima drago što je Google Messenger dobio stikere i opciju koja će svima pomoći da sa svojim prijateljima podele lokaciju.

Što je najbitnije, vrlo lako možete pristupiti svim tim stikerima dodirom na “spajalica” ikonicu, odmah pored polja gde unosite tekst. Kada dodirnete tu pojaviće se mali panel sa dodatnim opcijama. Da biste pristupili stikerima potrebno je da dodirnete na “smajli” ikonicu u sredini. U startu će vam se prikazati nekoliko stikera ali svakako možete, prevlačenjem prsta preko njih, naći onaj koji vama najviše odgovara ili dodirom na zaokruženi plus znak da preuzmete nove pakete stikera.



Ažuriranjem ove apliakcije se takođe dobija i opcija za deljenje lokacije koja je smeštena na par dodira od vas. Dakle, njoj pristupate na isti način kao i stikerima, dodirom na “spajalica” ikonicu gde će vam se kasnije pojaviti mali panel sa nekoliko dodatnih opcija. Za deljenje lokacije je potrebno da dodirnete na zadnju ikonicu u nizu. Slanjem svoje lokacije nećete poslati samo koordinate već i link ka Google Maps apliakciji koja će detaljno prikazati vašu lokaciju.

Iz razloga što neke nadogradnje i ažuriranja kasnije stižu za naš region, priložemo vam link gde možete opreuzeti Google Messenger v1.4 aplikaciju u APK formatu:



>> Messenger 1.4.046 <<

U slučaju da ne znate šta je APK datoteka i kako se ona instalira, na priloženim linkovima imate sve što vam je potrebno da to istražite:

>> Šta je APK datoteka? <<

>> Kako instalirati APK datoteku na Android uređaju? <<