Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Messages dobija reakcije slične iMessage-u i u Web aplikaciji!

Google Messages dobija reakcije slične iMessage-u i u Web aplikaciji!

Uskoro će i Android korisnici imati dobro poznate reakcije koje su Apple korisnici imali u okviru iMessage aplikacije.

Ranije ove godine, Google je počeo da uvodi reakcije slične iMessage-u u sopstvenoj aplikaciji Messages. Funkcija, koja radi samo za RCS ćaskanje i omogućava vam brzu reakciju na tekst, a da ne morate da otkucate potpuno novi odgovor, sada je takođe dostupna i u web aplikaciji Messages-a, tako da možete da šaljete iste povratne informacije u emoji sličicama iz udobnosti svog radnog stola i velikog ekrana.

 



Kada koristite web aplikaciju Messages, možete jednostavno da zadržite pokazivač miša pored bilo koje poruke da biste otkrili dve nove ikone: emodži i dugme sa opcijama prelivanja. Kliknite na emoji sličice i moći ćete da izaberete između sedam različitih reakcija (palac gore, srce u očima, smeh od suza, iznenađenje, tuga, bes i palac dole). Ovo funkcioniše i na vašim porukama i na bilo kojem drugom pojedinačnom ili grupnom ćaskanju. Ne možete, međutim, poslati dve reakcije na istu poruku, a ako pokušate da izaberete drugu, zamenićete prvu.

Ne morate ništa da preduzmete da bi ovo uspelo. Trebalo bi da ga predstave svim korisnicima - za sada smo dobili informaciju da je dostupan za nekoliko naloga i u nekoliko zemalja. Samo otvorite Messages web aplikaciju i moći ćete da isprobate ovo na bilo kom RCS ćaskanju.

>> Messages za web <<