Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo zašto korisnike iOS telefona ne dotiče šta god da kažu Androidaši!

Evo zašto korisnike iOS telefona ne dotiče šta god da kažu Androidaši!

Mislite da je Android perfektan? Mislite da iOS korisnici ne mogu ni sa čim da se pohvale!? Evo šta oni imaju da kažu i evo po čemu je iPhone bolji od Android uređaja! 

Korisnici Android platforme često imaju običaj da isprozivaju korisnike iOS uređaja jer smatraju da oni koriste superiorniji operativni sistem. Međutim, to ne dotiče nikog ko koristi iOS uređaj. Evo zašto je iPhone bolji od Android telefona i evo objašnjenja zašto su iPhonaši hladni kao “špricer” kada ih prozivaju.

Stabilnost

Dok se svi korisnici hvališu sa neverovatnim mogućnostima same Android platforme, retko kada pominju tu činjenicu da je Android poprilično nestabilan. Čak i ako se Android ne modifikuje on vremenom postane trapav i nestabilan. Sa druge strane, iOS platforma je značajno stabilnija i pouzdanija. Jednostavno se ne može upoređivati rad Android-a i iOS-a po pitanju fluidnosti i stabilnosti. Dakle, osobe koje vole uređaje sa kojim se neće preterano igrati, već koji će im u pravom momentu poslužiti i odraditi posao bez greške, će se definitivno odlučiti za neki od iPhone modela.



 

>> Kako dodati WhatsApp kontakt u notifikacioni centar na iPhone-u!? <<

>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube sajta na iPhone uređajima? <<

>> Kako fizički nadograditi memoriju vašeg iPhone ili iPad uređaja! <<

Ažurnost App Store prodavnice

Tačno je da Google Play prodavnica ima veoma veliki broj aplikacija ali ne uvek i one ekskluzivne koje se premijerno predstavljaju. Često se dešava da neka aplikacija koja se dugo najavljuje bude dostupna prvo na iOS App Store pa tek onda na Google Play prodavnici. Korisnici iOS telefona često vole da kažu da im instaliranje sa memorije telefona nije potrebno zato što uvek prvi imaju priliku da instaliraju nešto novo kada se pojavi.



>> Kako resetovati iPhone bez fizičkih tastera!? <<

>> Kako prebaciti iPhone u recoveri mod? (VIDEO) <<

>> Kako koristiti 3 broja na jednom iPhone 6 telefonu! (VIDEO) <<



Superioran dizajn 

Moramo svi da se složimo da je Apple pravi iPhone telefone sa jako zgodnom linijom. Hoćemo da kažemo da se po dizajnu retko ko može nositi sa iPhone telefonima. Ako se izuzmu vrhunski HTC One telefoni, iPhone sedi čvrsto na svom tronu po pitanju dizajna. Što je najbitnije Apple taj posao odlično obavlja u kontinuitetu, tako da Androidaši mogu samo ljubomorno da skakuću i da se bune uzalud jer je ovo činjenica.

>> Kako uraditi JailBreak na iPhone, iPad i iPod uređajima koji rade na iOS 7.1.2? (VIDEO) <<



>> JailBreak za iPhone uređaje koje pokreće iOS 8.1.1 i iOS 8.1.2 <<

>> Kako potamniti meni i font na iPhone-u koji koristi iOS 7.1? <<

Podrška prodavaca

Da li ste nekada mogli da se obratite radnji u kojoj ste kupili telefon za neku pomoć vezanu za svoj Android telefon, ili pak uputstvo ili nešto ozbiljnije što zahteva vreme? Pa naravno da niste! Obzirom da postoji ko zna koliko proizvođača Android telefona, svi se oni prodaju u jednoj radnji. E sada, možda bi prodavac i hteo da vam pomogne kada ne bi imao toliko različitih telefona sa toliko različitih korisničkih izgleda i tema. Veoma su retke radnje gde ćete dobiti pomoć oko nekih vaših problema, sve što ćete dobiti je odgovor “imate sve što vas zanima u korisničkom uputstvu koje ste dobili uz telefon”. Sa ove strane univerzuma nalazi se čuvena ljubaznost radnika Apple radnji. Kod njih možete dobiti pomoć oko najnaprednijih podešavanja i modifikovanja pa do onih bizarnih i najjednostavnijih. Ta njihova otvorenost ka tome da pomognu svojim korisnicima nekada čak preraste u privatna prijateljstva. Jednostavno, nećete naići na bilo kog kupca Apple proizvoda koji će vam se požaliti u bilo kom smislu na Apple radnju i njihove zaposlene.

apple store employee with iphone 6

>> Evo kako da na iPhone-u podesite navigacioni bar poput onog na Android-u! (VIDEO) <<

>> Evo šta da uradite da bi ste imali iPhone koji se puni bežično! <<

>> NextGen UI 5 je fenomenalni tweak koji menja korisnički izgled iPhone uređaja! (VIDEO) <<

Softverska podrška

Čini nam se da iOS korisnici najviše vole da se pohvale nadogradnjama koje su redovne i koje stižu za veliki broj modela iPhone telefona. Oni nemaju dilemu da li će nadogradnje biti za njih jer svaka nadogradnja koji Apple izbaci sigurno stiže za sve korisnike iPhone telefona. Sa druge strane Nexus uređaji su prvi na listi kada se pojavi nadogradnja, a ostali kako kome stigne, ako stigne, jer neki Android telefoni nikada i ne dobiju nadogradnju.

Your software will always be up to date.

>> RecordPause je besplatni tweak koji će vam olakšati snimanje pomoću iPhone telefona! <<

>> CyNotifier je odličan tweak za iPhone korisnike sa iOS 8 platformom! <<

>> Razlike između Android Root-a i iPhone Jailbreak-a? <<

Superiorna kamera

I na kraju kamera! Moramo da kažemo, iako će se možda naši fanovi naljutiti, iPhone uvek ima vrhunsku kameru. Dopada nam se to što kvalitet kamere nikad ne dovodi u pitanje. TimeLapse i Slowmotion snimanje je takođe nešto što novi iPhone telefoni imaju. Naravno, za razliku Android telefona, snimci načinjeni na iPhone-u u navedenim modovima su znatno kvalitetniji. Tačno je da pojedini Android telefoni takođe imaju vrhunsku kameru, međutim za sve te telefone se nije znalo kakva će kamera biti pre predstavljanja. Kada se čekao novi LG G4 niko nije mogao biti siguran da će kamera biti vrhunska, međutim sa iPhone 6 Plus telefonom je to bilo očekivano.

Very few Android cameras can match the iPhone 6 camera.

>> Yahoo vidžet za vremensku prognozu je postao bolji i lepši za iPhone 6 i 6 Plus uređaje! <<

>> Šta mislite koji iPhone ima najbolji zvučnik? (VIDEO) <<

>> Pogledajte remek delo načinjeno sa iPhone 6 telefonom! <<

>> Nunčaki futrola za iPhone uređaje! (VIDEO) <<

Zaključak

Sve u svemu na Android korisnike gledajte kao na vredne osobe koje vole da istražuju po ceni napornog rada, neuspeha, neizvesnosti i naravno na kraju zarad nekog ostvarenog cilja. Jednostavno Androidaši su uvek spremni na kompromis. Sa druge strane na iPhone korisnike gledajte na osobe koje ne žele da se previše upliću u modifikovanje, osobe koje žele da im telefon uvek dobro radi, da im on bude simbol stila, osobe koje zahtevne i koje ne tolerišu greške.

 

A šta sa Windows Phone platformom? Pišite nam o tome šta mislite zašto je Windows Phone od ostalih platforma?