Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

OvRcharge bežično puni vaš telefon dok on lebdi! (VIDEO)

OvRcharge bežično puni vaš telefon dok on lebdi! (VIDEO)

Uh, nije nam baš lako da u jednom kratkom naslovu opišemo o kakvom se proizvodu radi… Nadamo se smo uspeli da vam barem nagovestimo da je OvRcharge zapravo bežični punjač koji puni telefon dok on lebdi tako iznad njega…

Ko bi rekao da će jednog dana levitacija biti sasvim razumljiva “običnom” čoveku. Kada kažemo “običnom”, mislimo na ljude koji ne prate najnovija dostignuća današnje tehnologije…

 Međutim, ispostavilo se da moćni magneti i par trikova inžinjera mogu da zasene krajnje korisnike dostavljaju ći im proizvod koji dekoriše prostor i bežično puni njiohov telefon.

Smooth Motion

Bežično punjenje je moguće zahvaljujući tehnologiji koja se već dugo koristi kada je reč o ovom načinu punjenja. Mi smo u više navrata pisali o bežičnom punjenju današnjih pametnih telefona i tablet računara pa ako vas zanima to, više informacija možete pronaći na priloženim linkovima:

>> Evo zašto bi trebalo da se odlučite za bežično punjenje telefona? <<

>> Kako proveriti da li telefon podržava bežično punjenje? <<

>> Evo šta da uradite da bi ste imali iPhone koji se puni bežično! <<>> Evo kako da bežično napunite bilo koji telefon koji ima microUSB konektor! <<

High quality Copper to reduce the loss in transfer

OvRcharge ne donosi inovacije već kombinaciju postojeće tehnologije koju su ostali već primenjivali, ali u druge svrhe. Što se levitacije pomoću magneta tiče, do sada mogli da vidimo sijalice koje lebde i svetkle. Zatim saksije sa cvećem, kao i mnoge druge predmete… Dakle, ništa novo…Ono što je novo je fantastičan, suptilan i elegantan dizajn OvRcharge-a koji podrazumeva bežično punjenje telefona dok on lebdi iznad njega… Čini nam se da smo uspeli da objasnimo na koji način funkcioniše te nećemo previše filozofirati. Dodaćemo samo par stvari koje bi trebalo da znate pre nego što pogledate video:

- OvRcharge ima elegantan dizajn koji podrazumeva jednostavnu liniju i prirodan materijal tj. drvo pri izradi.

- OvRcharge bežično puni telefon dok on lebdi. Čim se napuni do kraja, punjenje automatski prestaje ali lebdenje telefona ne…- OvRcharge funkcioniše zahvaljujući preciznoj postavci magneta i specijalnih futrola za uređaj koji želite da punite. Dakle, nije moguće puniti telefon pomoću OvRcharge bez posebne futrole.

OvRcharge je trenutno fazi finansiranja na www.kickstarter.com gde između ostalog možete da pomognete donirajući novac ili da sebi rezervišete punjač.