Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite njanovije iOS 9 i Android M UltraHD pozadine!

Preuzmite njanovije iOS 9 i Android M UltraHD pozadine!

A zašto ne biste probali nove pozadine koje su pažljivo birane da budu "ambasodori" novih nadogradnji najpopularnijih operativnih sistema!?

Krajem maja i početkom juna predstavljene su nove nadogradnje najpopularnijih operativnih sistema za mobilne telefone. Google je na svojoj Google I/O 2015 konferenciji predstavio mnogo toga gde se najviše istakao novi Slike servis i nadogradnja Android platforme na Android M verziju. Nešto više o svemu tome pročitajte na priloćenim linkovima:

>> Google je zvanično predstavio novi Android M. Već ga danas možete preuzeti! <<>> Kako instalirati novi Android M operativni sistem? (VIDEO) <<

>> Evo kako izgleda Android M na telefonu! (VIDEO) <<

>> Android M podržava USB Tip C. Radujete li se tome ili tugujete? <<

>> Šta je “Now On Tap” koji se pojavio na novom Android M operativnom sistemu? <<

Sa druge strane Apple je na svojoj WWDC2015 konferenicji među brojnim novitetima predstavio muzički servis "Apple Music" i takođe nadogradnju svog mobilnog operativnog sistema iOS na verziju 9. Nešto više o svemu tome pročitajte na priloćenim linkovima:

>> Predstavljen je novi iOS9: najinteligentniji i najbolje urađeni iOS do sada! (VIDEO) <<>> iPhone vam sada može reći ko vas zove iako broj nemate sačuvan u kontaktima! WWDC2015 <<

>> Sa novom iOS 9 platformom ste sigurniji nego ikada! <<

Međutim ono što nam je prvo zapalo za oko su prelepe pozadine koje su se našle na test jedinicma tokom ovih konferencija. U cilju da isprobate te pozadine rešili smo da ih pronađemo za vas i da vam priložimo LINK sa kojih ih možete preuzeti u UltraHD.

iOS 9 Android M

U prilogu pogledajte pozadine sa drugačijom tematikom koje takođe možete preuzeti u FullHD rezoluciji: